Redactia.ro
Home » Monden » Ce cântăreață este protejata lui Vali Vijelie. Gestul impresionant făcut de artist

Ce cântăreață este protejata lui Vali Vijelie. Gestul impresionant făcut de artist

GALERIE FOTO (4) Ce cântăreață este protejata lui Vali Vijelie

Ce cântăreață este protejata lui Vali Vijelie. Celebrul artist este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere. Pe lângă talentul său, oamenii știu că Vali Vijelie este un om cu suflet mare. Manelistul a făcut un gest impresionant pentru cântăreața de muzică populară Ana Cristina Cîrstea.

Ce cântăreață este protejata lui Vali Vijelie. Gestul impresionant făcut de artist

Ce cântăreață este protejata lui Vali Vijelie. Celebrul manelist reușește să câștige aprecierea și respectul celor din jur, și nu numai. Talentul său vocal este inconfundabil, iar pe lângă asta, Vali Vijelie este cunoscut ca fiind un om cu inimă mare. Recent, artistul a făcut un gest emoționat vizavi de solista de muzică populară Ana Cristina Cîrstea. Vedeta a povestit emoționată despre artist, mărturisind că acesta a ajutat-o în muzică fără să-i ceară vreun ban.

Cântăreața în vârstă de 36 de ani a lansat piesa ”Viață, viață, de ce treci?”, cântată în duet cu Vali Vijelie, iar aceasta le-a adus mii de vizualizări pe internet. Cristina îl apreciează foarte mult pe celebrul artist, acesta impresionând-o cu un gest emoționant. ”L-am rugat, în urmă cu câteva luni, pe Vali Vijelie să facem un duet pentru piesa ”Viață, viață, de ce treci?”, mama fiind o mare admiratoare a artistului.

Inițial, el mi-a spus că trebuie niște bani pentru înregistrări, așa că mama s-a oferit să plătească, eu având doar un salariu de educatoare la o gradiniță. Însă, când Vali Vijelie a aflat povestea mea de viață, că era să mor din cauza unor grave probleme de sănătate și că am o plăcuță la plămâni, nu a mai dorit nimic. Mi-a zis așa: ”Nu îmi fac păcate să îți cer bani, plătesc eu tot. Și mulțumește-i lui Dumnezeu, nu mie!”, a povestit Ana Cristina Cîrstea pentru Impact.ro.

Cristina Ana Crîstea, la un pas de moarte

Artista de muzică populară s-a confruntat cu grave probleme de sănătate în anii de liceu. Cristina a ajuns de urgență la spital, iar medicii s-au luptat pentru a o salva. Potrivit acesteia, avea pleura făcută bucăți, dar nu știe exact din ce cauză. ”Aveam pleura zdrobită, medicii susțin că așa m-am născut ori că s-a întâmplat în urma unei lovituri puternice. Eu căzusem la țară din căruță, poate atunci să se fi întâmplat, nu știu exact. Ca să-mi salveze viața, doctorii au decis să îmi monteze o plăcuță la plămâni ca să acopere acea gaură”, a povestit cântăreața.

Solista a declarat că a fost infectată a doua oară cu noul coronavirus, recunoscând că nu s-a vaccinat. Cristina Ana Cîrstea se află în izolare. ”Am făcut de două ori Covid-19, nu sunt vaccinată. Voiam să fac vaccinul și m-am îmbolnăvit din nou, sunt iar în izolare. Nu am avut probleme, nu m-am internat, mai degrabă o oboseală mare”, a mai declarat Ana Cristina Cîrstea.

De profesie, Ana este educatoare, declarând că îi plac foarte mult copiii. Vedeta a mărturisit că are multă răbdare și că îi face mare plăcere să fie în preajma celor mici. Ana Cristina Cîrstea are doi copii minunați. ”Ador copiii, de aceea m-am făcut educatoare, am răbdare cu ei, acum suntem online, ne înțelegem cu prichindeii”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: