Redactia.ro
Home » Monden » Ce casă somptuoasă și-a construit Oana Roman! Și-a băgat toată agoniseala de-o viață în ea

Ce casă somptuoasă și-a construit Oana Roman! Și-a băgat toată agoniseala de-o viață în ea

GALERIE FOTO (8)

Oana Roman și-a îndeplinit marele vis. Vedeta și-a achiziționat locuința pe care o visa de mult timp. Vedeta s-a mutat alături de mama și familia ei. 

 

Cum arată casa Oanei Roman

Anul 2019 a fost un an extrem de reușit pentru Oana Roman, deoarece vedeta și-a văzul visul împlinit. Fata fostului premier al României, a renunțat la apartamentul de lux pe care îl avea în zona Lacul Tei din Capitală. Oana locuia acolo împreună cu soțul și fiica sa, iar mai nou s-a mutat în afara Bucureștiului, la curte.

Vedeta a trebuit să scoată din buzunar o sumă impresionantă pentru noua locuință. Oana pare extrem de mulțumită pentru alegerea pe care a făcut-o.  În urma vânzării apartamentului vechi, Oana Roman și-a plătit vila cu suma de aproximativ 160.000 de euro.

Oana și-a dorit să stea într-un loc mult mai spațios, motiv pentru care a preferat o casă. Vila este una spațioasă cu o curte de aproximativ 1000 de mp. Interiorul casei are 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, un garaj, dar și câteva terase unde să se relaxeze. Vedeta locuiește împreună cu mama sa și familia.

Oana Roman nu a păstrat legătura cu tatăl ei

 

Fata fostului premier al României, Oana Roman, nu mai ține legătura cu tatăl ei, Petre Roman și nici cu sora mai mare, Catinca Zilahy, în vârstă de 52 de ani.

„Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi do­ream să se bucure pentru această realiza­re a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui. Este singura lui ne­poată. Și, pentru ea, el este practic un stră­in”, a povestit Oana într-un interviu pentru Viva.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: