Redactia.ro
Home » Monden » Ce „compromisuri” a făcut Teo Trandafir pentru audiențe: „Toată lumea mă înjură că…”. Dezvăluiri neștiute din cariera prezentatoarei

Ce „compromisuri” a făcut Teo Trandafir pentru audiențe: „Toată lumea mă înjură că…”. Dezvăluiri neștiute din cariera prezentatoarei

GALERIE FOTO (2)

Teo Trandafir a vorbit despre începuturile ei pe micile ecrane, mărturisind și ce ”compromisuri” a făcut pentru audiențele mari pe care le-a avut de-a lungul timpului. Cunoscuta moderatoare de televiziune spune că a fost ”urmărită” de un blestem din trecut. Iată despre ce este vorba.

Ce „compromisuri” a făcut Teo Trandafir

Teo Trandafir consideră că au existat persoane, care aua judecat-o că ar fi adus în emisiunile ei, manele sau cântăreți de manele. Moderatoarea este de părere că a făcut acest lucru pentru oameni, nu neapărat pentru piesele pe care aceștia le cântau. De altfel, prezentatoarea a dezvăluit că multă lume o înjură că ea ar fi adus maneaua în România. Asta pentru că în timpul emisiunilor ei, și-au făcut prezența mulți maneliști.

Ei bine, Teo Trandafir nu este de aceeași părere. Vedeta susține că maneaua oricum exista și fără să o aducă ea în emisiune. Totodată, moderatoarea de la Kanal D nu consideră că a făcut un lucru greșit, pentru că tot ce face audiență mare pe un post comercial, care se respectă, este permis. Bineînțeles, există niște limite impuse de CNA.

Dezvăluiri neștiute din carieră prezentatoarei Teo Trandafir

Eu am adus întotdeauna oameni care cântă manele pentru ei, pentru oameni, nu neapărat pentru piese! Că s-a întâmplat să și cânte, ghinion! Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România. Stai un pic, maneaua era acolo latentă, nu ieșea pentru că am inventat-o eu.

Ea aștepta, a găsit doar o găurică prin care să iasă. Nu mă simt foarte vinovată pentru asta, mai ales că oamenii gustau , audiențele erau uriașe pe manea, de unde rezultă că nu e o greșeală. Tot ce face audiență uriașă pe un post de vedere comercial decent, care se respectă, este permis!… Asta se cere și îți dai seama imediat după audiențele de a doua zi de dimineață, de la 8:30. Există, bineînțeles, niște limite, pentru că de aia există CNA. Tu nu îți poți permite orice la televizor.

Mergi până într-o limită, după care te gândești și la propria conștiință, te gândești și la cei care te privesc și la inteligențele lor și la părerea pe care și-o vor forma în legătură cu tine. Și în funcție de toți factorii ăștia, iei o decizie!”, a declarat Teo Trandafir, pentru jurnaliștii de la Cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: