Redactia.ro
Home » Monden » Ce condiție le-a impus Anamaria Prodan tuturor soților ei: „Le-am dat 24 de ore să-mi dea răspuns” VIDEO

Ce condiție le-a impus Anamaria Prodan tuturor soților ei: „Le-am dat 24 de ore să-mi dea răspuns” VIDEO

Ce condiție le-a impus Anamaria Prodan tuturor soților ei

Iată ce condiție le-a impus Anamaria Prodan tuturor soților ei! Impresara a recunoscut că bărbaților din viața ei nu le-a fost ușor lângă ea.

Ce condiție le-a impus Anamaria Prodan tuturor soților ei

Cu toții știm că impresara a fost și este o persoană selectivă cu oamenii din viața ei. Anamaria Prodan a dat dovadă de această trăsătură de caracter și în relațiile ei amoroase. Iată ce condiții le-a impus soților iei înainte de a se implica total în viața lor:

„Eu mi-am ales întotdeauna bărbații. Nu am permis nimănui să mă aleagă. Eu l-am cerut și pe primul soț în căsătorie, și pe al doilea. Și le-am dat 24 de ore să-mi dea răspuns. Și le-am spus ce vreau: te încadrezi în șablonul ăsta? Poți să faci asta? Ai 24 de ore să te gândești. Lui Laurențiu i-am spus că vreau un băiat. Acum. După care eu, vezi cine sunt, tu trebuie să crești. Era în liga a doua a doua atunci, nu mai putea să joace fotbal la nivel mare. I-am spus că din acel moment îi voi construi, cărămidă cu cărămidă, cea mai frumoasă carieră pe care cineva o poate avea în România. Dar vreau să mă asculți, vreau să înveți să vorbești, vreau să înveți să taci. Eu de azi înainte voi fi scutul tău. Și asta am făcut, am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf. Nu a mai existat absolut nimic pe pământ decât cariera lui.

A face rău unui om care ți-a făcut numai bine e de neiertat. Am învățat să și iert în ani, l-am iertat de foarte multă vreme, și eu, și copiii, dar uite că nu uităm. Am învățat în aproape 50 de ani că oamenii care nu vin din același mediu social, care nu au același nivel de cultură nu reușesc. Pe termen lung nu reușesc. Eu veneam dintr-o familie mare, dintr-o familie cum suntem azi, sub un reflector. El venea dintr-o familie mică, necunoscută, plină de datorii, cu greutățile vieții care au apăsat foarte tare, fără școală. Îmi spunea că sunt îngerul vieții lui”, a povestit Anamaria Prodan cu sufletul deschis în cadrul emisiunii de tip podcast „În Oglindă”, difuzat pe canalul de Youtube „theXclusive”.

Anamaria Prodan, despre primul soț: „Eu hotăram”

Anamaria Prodan a fost soţia fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, cu care are două fete, pe Rebecca în vârstă de 23 de ani şi pe Sarah în vârstă de 22 de ani. Aceasta s-a dus în America pentru a începe o viață alături de el, însă s-a demonstrat că tot în România avea să-și țină sufletul.

„Am ales America, pentru că primul meu soț juca baschet în America, era la facultate în America și am zis că plec să încerc să îmi fac o viață în altă parte. Și nu am luat nimic, decât un geamantan cu niște haine. Și eu, și primul meu soț am construit totul de la zero. M-am măritat în trei zile, la fel ca mama. Planurile erau doi copii, fete, făcute una după alta ca să nu le fie greu nici lor, nici mie. Facultate terminată soțul meu, casă luată în America, un business deschis și o viață normală. Voiam să văd și cum este să fie o viață normală

E greu, pentru ambii mei soți a fost greu. Dar sunt mândră că i-am modelat în așa fel încât au devenit oamenii care sunt astăzi. Ai văzut, soțul meu a spus la un moment dat că i-a fost foarte greu să trăiască lângă mine, că eu hotăram, că eu făceam, e adevărat. Știam că este foarte greu, pentru că nu avea resursele necesare să poată să crească”, a mai povestit impresara pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: