Redactia.ro
Home » Știri » Ce conține carnea din magazinele Mega Image. Care este, de fapt, originea produselor

Ce conține carnea din magazinele Mega Image. Care este, de fapt, originea produselor

mega image
Mega Image este unul dintre cele mai cunoscute supermarketuri din România, fiind apreciat pentru diversitatea și calitatea produselor oferite. Unul dintre cele mai frecvente articole achiziționate de la acest lanț de magazine este carnea. Dar ce conține, de fapt, carnea vândută la Mega Image, de unde provine și ce informații se găsesc pe etichetă? Să explorăm aceste aspecte în detaliu.

Ce conține carnea din magazinele Mega Image

Carnea este un aliment esențial pentru multe familii, iar Mega Image asigură o gamă variată pentru a satisface diverse preferințe și nevoi. Un aspect important pe care consumatorii trebuie să îl ia în considerare atunci când cumpără carne este eticheta. Mega Image oferă mărci proprii, cum ar fi „Gusturi Românești”, care promite produse naturale și de înaltă calitate.

Marca „Gusturi Românești”

Potrivit reprezentanților Mega Image, produsele sub marca „Gusturi Românești” sunt fabricate din ingrediente naturale, provenite din România. Această gamă este destinată să reflecte tradițiile culinare locale și să sprijine economia națională prin utilizarea de resurse și producători locali.

„Sunt produse de cea mai bună calitate, care conțin ingrediente atent alese sau sunt crescute direct în pământ românesc de gospodarii noștri iscusiți care fac agricultură din tată-n fiu”, se arată în descrierea site-ului oficial Mega Image.

Care este, de fapt, originea produselor

Toate produsele sub marca „Gusturi Românești” sunt de origine românească, fie că vorbim despre carne, lactate sau fructe și legume. Carnea de porc, de exemplu, provine de la ferme locale, asigurând prospețimea și calitatea superioară a produselor. Printre cele mai populare articole se numără mușchiulețul de porc, rasolul de vită cu os și ceafa de porc fără os. Aceste produse sunt bine apreciate pentru gustul și textura lor.

Preparatele de carne

În cazul produselor prelucrate, cum ar fi micii, Mega Image garantează folosirea unei cărni tocate de calitate, bine condimentată. Aceasta asigură un produs final gustos și sigur pentru consumatori. Etichetele acestor produse oferă detalii clare despre ingredientele utilizate, facilitând informarea consumatorilor.

Importanța etichetării

Etichetarea corectă și detaliată a produselor este esențială pentru transparență și siguranța alimentară. Pe etichetele cărnii de la Mega Image, consumatorii pot găsi informații despre:

  • Originea produsului: De unde provine carnea.
  • Ingrediente: Ce conține produsul, inclusiv aditivi sau conservanți.
  • Valabilitate: Data de expirare pentru a asigura consumul în siguranță.
  • Condiții de păstrare: Recomandări pentru depozitare optimă.

Această transparență ajută consumatorii să facă alegeri informate și să evite produsele care nu îndeplinesc standardele lor personale de calitate și sănătate.

Recent, lanțul de magazine Mega Image, deținut de retailerul olandezo-belgian Ahold Delhaize, a închis ultima unitate „Gusturi Românești”, care fusese introdusă pe piață în 2015. Acest brand a fost creat pentru a comercializa produse cu specific românesc, realizate după rețete tradiționale. Totuși, produsele „Gusturi Românești” rămân disponibile în toate magazinele Mega Image, asigurând continuitatea accesului la aceste produse autentice și de calitate.

„Fiecare magazin Mega Image are întregul portofoliu de produse Gusturi românești, iar planul strategic este să extindem și mai mult gama de produse.

În prezent, clienții pot alege dintr-o selecție bogată de bunătăți inspirate din rețete locale, fabricate în România, de la lactate, brânzeturi, carne și specialități, fructe și legume de sezon, făinoase, dulciuri și snacks-uri, sucuri naturale, înghețata și multe altele.

Magazinul Gusturi Românești din Bd. Ion Mihalache se afla în proximitatea unui alt magazin Mega Image, care dispune deja de întregul sortiment de produse Gusturi românești, prin urmare le-am adus pe ambele în același spațiu”, au explicat pentru Economica oficialii Mega Image.

Carnea din magazinele Mega Image, în special sub marca „Gusturi Românești”, provine din surse locale și este procesată cu grijă pentru a menține calitatea și gustul autentic. Etichetele detaliate asigură transparența necesară pentru ca consumatorii să facă alegeri informate. Mega Image continuă să fie un punct de referință pentru cei care caută produse alimentare de calitate în România, rămânând fidel angajamentului său de a sprijini producătorii locali și de a oferi produse sănătoase și autentice.

Sursa foot: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: