Redactia.ro
Home » Știri » Ce cred femeile despre bărbații cu chelie, de fapt. Doamnele recunosc că simt asta în preajma lor

Ce cred femeile despre bărbații cu chelie, de fapt. Doamnele recunosc că simt asta în preajma lor

Ce cred femeile despre bărbații cu chelie, de fapt. Doamnele recunosc că simt asta în preajma lor

Iată ce cred femeile despre bărbații cu chelie, de fapt. Un studiu arată că 85% dintre domni își pierd părul începând cu vârsta de 55 de ani.

Ce cred femeile despre bărbații cu chelie, de fapt. Doamnele recunosc că simt asta în preajma lor

Pentru bărbați, mai ales în tinerețe, să își piardă părul este un lucru pe care nu îl pot concepe, dar realitatea este că se întâmplă și cei mai mulți dintre ei chiar se confruntă cu această problemă destul de devreme în viață. Până la 35 de ani, aproximativ 66% dintre bărbați pierd o cantitate considerabilă de păr, iar odată cu vârsta de  55 ani, 85% dintre domni rămâm chei.

Totuși, iată că doamnele nu o părere proastă despre bărbații cu chelie, ba din contră, potrivit unui studiu realizat de dr. Frank Muscarella de la Universitatea Barry din Florida. Conform studiului, bărbații chei sunt percepuți ca fiind mai inteligenti, dominanți si, în general, chiar mai sexy decât restul. Femeile simt totodată că în preajma bărbaților cu chelie pot să vorbească deschis și sincer, pentru că aceștia sunt considerați cinstiți și vor avea grijă să onoreze discuția lor, ba chiar ar putea să păstreze un secret.

Cu toate acestea, ar exista și o așa numita bilă neagră. Chelia le scade bărbaților într-o anumita măsură gradul de atractivitate fizică.

„Desi prezenta cheliei scade gradul de atractivitate fizică, ea creste dominanta socială percepută. (…) Există un corp amplu de literatură care arată că, desi femeile sunt atrase intr-o porportie mai mare de barbati atragatori din punct de vedere fizic, ele sunt, de asemenea, foarte atrase de semnele de dominație sociala ridicată”, a declarat totusi Muscarella pentru Daily Mail, asigurându-i pe domni ca nu e cazul sa-si faca probleme din cauza infatisarii lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: