Redactia.ro
Home » Știri » Ce crește în apartament un bărbat din Dâmbovița. Vecinii lui susțin că nu mai pot respira

Ce crește în apartament un bărbat din Dâmbovița. Vecinii lui susțin că nu mai pot respira

Ce crește în apartament un bărbat din Dâmbovița. Vecinii lui susțin că nu mai pot respira

Imagini greu de descris în apartamentul unui bărbat din Dâmbovița. Vecinii proprietarului sunt scandalizați și susțin că nu mai pot respira din cauza mirosului neplăcut care vine din locuința bărbatului. Iată despre ce e vorba.

Ce crește în apartament un bărbat din Dâmbovița. Vecinii lui susțin că nu mai pot respira

Situația vine din Găești, județul Dâmbovița. Un bărbat și-a transformat propriul apartament, situat la etajul al II-lea al blocului, într-un coteț, devenit focar de infecție. Omul crește în locuința lui zeci de găini, susțin jurnaliștii locali de la cronica-gaestiului.ro, dar și porumbei, și animale cum ar fi pisici și câini, conform Știrile Pro TV. Toate, înghesuite unele peste altele. Mizeria este de nedescris: maldăre de găinaț și mâncare împuțită, printre altele. Mai mult decât atât, se pare că bărbatul ține în aceeași locuință și păsări moarte, care au intrat în putrefacție.

„Are găini moarte înăuntru, ne-au arătat băieţii care lucrează pe schelă”, a spus un locatar, conform Pro TV. Iată un filmuleț video.

Sursa: cronica-gaestiului.ro.

Evident, vecinii bărbatului nu mai suportă situația și nu o mai duc așa. Ei susțin că nu mai pot respira așa cum trebuie în propriile locuințe, nu mai suportă nici zgomotele făcute de vietăți, iar viața le-a fost dată complet peste cap de mai bine de un an. Se pare că în apartament ar locui doar proprietarul, singur.

„Este un miros greu, nu putem respira. Trăiește singur și și-a luat găini… de companie. E ceva de nedescris”, au spus oamenii, conform cronica-gaestiului.ro. „Nu mai pot să stau, copilul meu nu mai poate să respire”, conform presei locale.

O altă locatară: Nu mă întrebaţi cum dorm, cum pot să stau în casă! Nu pot să deschid un geam, nu pot să deschid nimic. Nu ştii dacă e de putrefacţie, de bălegar, de găinaţ”, a relatat Pro TV.

Bărbatul riscă amenzi mari dacă va fi găsit responsabil de autorități. El nu este de găsit pe nicăieri, momentan, conform Pro TV.

Ce crește în apartament un bărbat din Dâmbovița. Vecinii lui susțin că nu mai pot respira
Sursa foto: cronica-gaestiului.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: