Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce culori să folosești pentru un machiaj de zi simplu și elegant

Ce culori să folosești pentru un machiaj de zi simplu și elegant

machiaj de zi

Machiajul este cel mai important accesoriu al unei femei. De aceea, trebuie să fim foarte atente la felul în care ne realizăm machiajul, pentru că acesta să fie unul de efect, dar în același timp elegant și rafinat. Iată ce culori ar trebui să folosim de fapt pentru machiaj și de zi.

Culori potrivite pentru un machiaj de zi

Trăim într-o eră a lipsei de timp, așa că toate femeile vor să fie gata cât mai repede. Nu vor să renunțe la machiaj pentru că acesta le face să se simtă cochete și mai puternice, dar și încrezătoare în forțele proprii, așa că o rutină de machiaj simplu este cea câștigătoare pentru multe dintre femei. Un lucru foarte important înainte de a realiza orice machiaj este să ne dăm seama că acesta se va așeza frumos pe ten, doar dacă avem grijă de acesta. De aceea, nu trebuie să uităm să folosim protecție solară în fiecare zi, să purtăm ochelari de soare, să ne acoperim capul cu pălării și să ne ferim cat se poate de mult de razele nocive ale soarelui.

Trebuie să fim atente și la tipul produselor pe care le folosim, pentru că acestea trebuie să fie în funcție de tipul nostru de te fie el normal uscat mixt sau gras. Inclusiv produsele cosmetice trebuie folosite în funcție de tipul de ten. Totuși, machiajul ochilor este cel mai atractiv pentru doamne pentru că transformă privirea într-una senzuală sau grațioasă.

Machiaj de zi simplu și elegant

Pentru un machiaj de zi putem folosi orice fel de nuanțe ne plac. Nu trebuie să ne fie frică de culoare, chiar dacă este foarte de dimineață momentul în care ieșim din casă. Nu este necesar nici să ne machiem cu albastru până la sprânceană, însă un dozaj mic de culoare poate fi oricând binevenit, mai ales acum că este primăvară.

De exemplu, putem realiza un machiaj cu tonuri de bej, pe care să le așezăm pe toată pleoapa până în pliul acesteia, iar în colțul intern al ochiului să punem un roz aprins, un turcoaz sau un galben. Foarte important când realizăm un machiaj este să nu uităm să ne ocupam și de ploapa inferioară. Dacă am pus culoare pe pleoapa superioară, vom pune neapărat și pe cea de jos. Cele mai bune culori pentru un machiaj de zi care se potrivesc tuturor terenurilor și nuanțelor de piele sunt cele de bej, nude sau maro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: