Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce culori trebuie să folosești pentru un machiaj de zi simplu și elegant

Ce culori trebuie să folosești pentru un machiaj de zi simplu și elegant

Machiaj de zi

Orice femeie vrea să arate aranjată, să aibă cele mai la modă haine și accesorii foarte prețioase. Machiajul este, așadar, foarte important pentru femei și pentru aspectul acestora, nu neapărat pentru că este o normă socială care trebuie respectată, ci pentru că machiajul le face să crească respectul de sine și să se simtă mai sigure pe forțele proprii. Iată ce culori ar trebui să folosești dacă vrei să concepi un machiaj de zi elegant și rafinat.

Ce culori să folosești pentru un machiaj rafinat de zi

Ceea ce ar trebui să știe este că înainte de orice machiaj, trebuie să ai mare grijă de tenul tău și de felul în care acesta arată. Astfel, trebuie să te preocupi de îngrijirea tenului pentru că machiajul arată bine doar pe un ten îngrijit. Trebuie să ai în rutina ta un gel de curățare, o cremă hidratanta și un factor de protecție solară. Este cunoscut faptul că soarele este cel mai nociv element din mediu care ne provoacă îmbătrânirea.

După ce am făcut toate aceste lucruri putem să ne începem machiajul de zi elegant. Dacă te pregătești dimineața și nu ai prea mult timp înainte de a merge la serviciu, sau ai copii și trebuie să ajungi repede să-i duci la școală, atunci trebuie să optezi pentru un machiaj simplu și care se face repede.

De ce pași trebuie să ții cont pentru un machiaj de zi

Trebuie să începe prin aplicarea unei baze de machiaj, dar acesta nu este un lucru neapărat. Mai degrabă dacă ai tenul gras ar trebui să folosești o astfel de bază. Apoi, trebuie să îți pui un fond de ten, pentru uniformizarea feței, și poți alege fie unul cu o acoperire mică sau unul cu acoperire mare, în funcție de preferințele tale.

Dacă ai cearcăne, poți folosi și un corector care trebuie să fie cu o nuanță mai deschisă decât nuanța pielii tale. Sprâncenele sunt și ele foarte importante și trebuie să le conturezi, fie cu fard, un creion sau o pomandă specială. Totuși, ochii sunt cei mai expresiv și machiajul acestora este punctul forte în machiajul de zi.

Machiajul de zi nu înseamnă neapărat lipsit de culoare. Poți folosi orice culoare, vrei atâta timp cat ai un machiaj corect și rafinat. Totuși majoritatea femeilor preferă ca în timpul zilei să folosească culorile neutre, nudurile și nuanțele de bej și sau maro. Acestea complimentează orice tip de ten și orice trăsături ale feței. Poți folosi de asemenea, auriu pentru a atrage sclipirile soarelui pe pleoapele tale. Nu uita nici de ilumintor și blush, sunt foarte importante!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: