Redactia.ro
Home » Monden » Ce decizie a luat sora Ronei Hartner la două luni de la decesul actriței. Rinda Hartner nu a stat pe gânduri

Ce decizie a luat sora Ronei Hartner la două luni de la decesul actriței. Rinda Hartner nu a stat pe gânduri

Rinda Hartner a decis să poarte hainele Ronei Hartner.

Două luni au trecut de la pierderea neașteptată a Ronei Hartner, o artistă îndrăgită care a rămas în inimile fanilor prin talentul său și personalitatea sa vibrantă. Cu toate că durerea rămâne proaspătă pentru cei apropiați, sora regretatei actrițe a luat o decizie inedită pentru a păstra vie amintirea și a-o comemora pe frumoasa artistă.

Rona Hartner s-a stins din viață după o luptă curajoasă cu cancerul, lăsând în urmă o moștenire artistică de neuitat. Vestea morții sale a șocat pe toți cei care au avut privilegiul să o cunoască, deoarece speranța pentru o vindecare a fost alimentată de lupta sa anterioară, când în 2019 a învins aceeași boală.

Decizia emoționantă a Rindei Hartner

Sora Ronei Hartner, Rinda Hartner, a dezvăluit o inițiativă emoționantă prin care păstrează vie amintirea surorii sale. Ea a ales să poarte hainele artistei în fiecare zi pentru a simți că Rona este mereu cu ea. Într-un interviu acordat pentru Ciao.ro, Rinda Hartner a mărturisit: „Tot o visăm pe Rona. Eu o am cu mine în suflet tot timpul și port rochiile ei, le port la serviciu, le port în fiecare zi pentru că știu că e cu mine. Avea o cruciuliță foarte frumoasă pe care o am tot timpul cu mine, deci Rona e cu mine și îi port amintirea în continuare așa cum și-a dorit”.

Această decizie nu doar că aduce o amintire vie a personalității vibrante a Ronei Hartner, ci și subliniază legătura profundă dintre cele două surori. Gestul simplu, dar plin de semnificație, reflectă dragostea și respectul infinit pe care Rinda îl poartă pentru sora sa dispărută în ceruri.

Fiica Ronei Hartner suferă neîncetat

În timp ce Rinda Hartner își poartă amprenta memoriei surorii sale, fiica adolescentă a Ronei Hartner, Sumayla, trece printr-un moment de suferință profundă. În ciuda trecerii a două luni de la decesul mamei sale, Sumayla nu a dorit să sărbătorească ziua ei de naștere, marcând astfel durerea și absența persistentă.

Rinda Hartner a dezvăluit că Sumayla este încă profund afectată de pierderea mamei și că dorește să rămână în Franța, la Toulon, alături de fratele mamei sale și de bunică. Fratele Ronei Hartner a rămas în Franța pentru a-o susține pe adolescentă în această perioadă dificilă, oferindu-i sprijin pentru revenirea la școală și pentru urmărirea pasiunilor sale.

„Sumayla e Ok, e încă foarte amărâtă, e foarte supărată că și-a pierdut mama. Nu și-a serbat ziua de naștere pe 5 ianuarie dar este în Franța, în Toulon, cu fratele meu și cu mama. Fratele meu a rămas acolo, poate să lucreze de la distanță. Ce își dorește Sumayla cel mai mult este să rămână în Franța, la Toulon. Fratele meu a aranjat cu familia lui ca el să rămână acolo atât timp cât este necesar pentru Sumayla și să o ajute pentru a se reîntoarce la școală, a-și face pasiunea pe care o vrea și să ajungă la maturitate când o să poată să decidă singură pentru ea”, a mai spus Rinda Hartner.

În aceste momente dificile, familia și cei apropiați rămân uniți în durere, dar și în dorința de a onora și păstra vie amintirea Ronei Hartner, un spirit liber și talentat care va rămâne mereu în inimile celor care au iubit-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: