Redactia.ro
Home » Monden » Medicul care a operat-o pe Rona Hartner de cancer, detalii dureroase despre ultimele zile de suferinţă ale actriţei

Medicul care a operat-o pe Rona Hartner de cancer, detalii dureroase despre ultimele zile de suferinţă ale actriţei

rona hartner

Mircea Beuran este medicul care a operat-o de cancer pe Rona Hartner. Doctorul oferit detalii despre cum se simțea actrița în ultimele clipe din viață.

Medicul a fost primul care a operat-o de această afecțiune pe Rona Hartner, atunci când artista și-a descoperit boala.

Cancer la plămâni cu metastaze la creier

În primăvara acestui an, Rona Hartner a aflat că are cancer la plămâni cu metastaze la creier. Actrița se afla în faza a 4-a a bolii, cea mai gravă. De cum a primit cumplita veste, Rona Hartner a reluat legătura cu Mircea Beuran, potrivit spuselor acestuia.

Beuran a ajutat-o pe Rona Hartner să se vindece de prima formă de cancer cu care a fost diagnosticată acum câțiva, la colon.

Noi am fost vecini în copilăria ei. Ne-am întâlnit de câteva ori și apoi a fost bucuria de a ne revedea la spital. Mi-a părut rău că avea un stadiu avansat, dar am făcut tot ce am putut. Ea și-a dorit ca partea de tratament oncologic să-l facă în Franța.

Avea încredere în chirurgul din România, dar voia tratamentul să-l facă în Franța. Așa a fost, mi-a transmis tot timpul perioada în care se controla că evoluția ei este foarte bună. La un moment dat corespondența noastră s-a întrerupt.

Am aflat indirect că are o problemă pulmonară, neștiind dacă este vorba despre o metastază sau cancer nou. Și apoi am aflat cu tristețe că a murit”, a spus prof. dr. Mircea Beuran la Prima TV.

Boala actriţei nu mai avea tratament

Dr. Beuran a explicat că niciun alt tratament din România nu ar fi fost unul cu șanse de vindecare pentru Rona Hartner, deoarece tumorile pulmonare, avansate, nu se mai pot trata în niciun fel.

„Am aflat indirect că are o problemă pulmonară, neștiind dacă este vorba despre o metastază sau cancer nou. Și apoi am aflat cu tristețe că a murit”, a mai zis dr. Mircea Beuran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: