Redactia.ro
Home » Știri » Ce destinație au ales George și Ilinca Simion pentru luna de miere. Unde va merge cuplul proaspăt căsătorit

Ce destinație au ales George și Ilinca Simion pentru luna de miere. Unde va merge cuplul proaspăt căsătorit

GALERIE FOTO (2)

George și Ilinca Simion au ales o destinație de vis, pentru a petrece luna de mier. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești, unde au fost invitate 10.000 de persoane. După petrecere, cei doi au ales să petreacă o vacanță de vis în România, nu în străinătate.

Ce destinație au ales George și Ilinca Simion pentru luna de miere

George și Ilinca Simion s-au căsătorit, de curând, și au avut parte de o nuntă ca-n povești, unde au fost invitate 10.000 de persoane. Politicianul și soția lui au fost în culmea fericirii să petreacă alături de oamenii cei dragi, cunoscuți, dar și cu cei mai puțin cunoscuți. Asta pentru că la nunta lui au luat parte și persoane pe care liderul AUR nu le cunoștea.

Acesta a încercat să le pună la dispoziție până și atracții, precum balonul cu aer sau lecții de echitație pentru cei mici. Pe scurt, a fost o nuntă unică, așa cum rar mai vezi la noi în țară. Bineînțeles că, după petrecerea dată pe cinste, cuplul proaspăt căsătorit a ales să plece în luna de miere, unde să petreacă mai mult timp unul cu celălalt. Nu au ales o destinație în străinătate, ci una în România.

Unde va merge cuplul proaspăt căsătorit

Cei doi îndrăgostiți vor merge la Săpânța, în județul Maramureș. Cei doi au fost invitați în Maramureș chiar de meșterul care a construit bisericuța de lemn de la Oveselu-Măciuca, loc în care ei și-au unit destinele. „Am primit o invitație ca după nuntă să mergem în luna de miere în Maramureș chiar de la constructorul bisericuței unde ne-am cununat religios. Vrem să vizităm mai multe locuri în Maramureș, mergem la Săpânța. Acolo ne vom face luna de miere, stăm trei zile”, a spus liderul AUR, pentru click.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: