Redactia.ro
Home » Știri » Ce diagnostic i-au pus medicii Elenei Udrea după ce au i-au efectuat analize amănunțite

Ce diagnostic i-au pus medicii Elenei Udrea după ce au i-au efectuat analize amănunțite

elena udrea

Elena Udrea s-a simțit rău joi, 3 noiembrie, și a avut nevoie de ajutorul medicilor. A ajuns la spital, acolo unde i-a fost efectuat un set complet de analize.

Elena Udrea a fost supusă investigațiilor medicale

Elena Udrea s-a confruntat cu o stare de leșin și amețeală. Ea a fost transportată la spital, iar conform primelor informații, medicii i-au efectuat o tomografie craniană și una toracică pentru a exclude varianta unui accident vascular cerebral.

În plus, fostului ministrul al Turismului i-au fost recoltate probe de sânge. Rezultatele au sosit, iar Elena Udrea poate respira ușurată. Nu a fost vorba despre nimic major, ci doar de o lipotimie cauzată de tensiunea scăzută, conform medicilor.

„Elena Udrea a avut o stare de leșin și amețeală. Și în urma acestei stări de leșin din care și-a revenit pentru că era conștientă când a venit salvarea, personalul de la Penitenciarul Târgșor a anunțat imediat direcția medicală a ANP-ului (…) Din datele pe care eu le am și sunt date certe, ea a fost examinată inclusiv cu computerul tomograf. Deci s-a făcut un CT cap și torace pentru a se exclude un eventual accident vascular sau un impact minor. A fost exclusă orice afecțiune de acest gen. Analizele au ieșit bine, însă medicii au ajuns la concluzia că doar tensiunea era mai scăzută, lucru care a dus la leșin”, a declarat Adina Anghelescu, potrivit postului de televiziune Antena3.

Elena Udrea se află în spatele gratiilor

Înalta Curte de Casație și Justiție a României a decis ca fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, să execute o pedeapsă de șase ani de închisoare, după ce a fost găsită vinovată în dosarul complex Gala Bute.

Momentan ea se află departe de fiica sa și încearcă să găsească orice modalitate legală de a o vedea mai des. Dorul de familie o macină nespus, conform propriilor spuse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: