Redactia.ro
Home » Monden » Ce diferență de vârstă este între Giani Kiriță și femeie care l-a cucerit. E de-o seamă cu fiica sa

Ce diferență de vârstă este între Giani Kiriță și femeie care l-a cucerit. E de-o seamă cu fiica sa

GALERIE FOTO (2) giani

Giani Kiriță, în vârstă de 46 de ani, nu mai este burlac. Fostul fotbalist iubește din nou. Cine este frumoasa care l-a fermecat. Între ei este o diferență de vârstă la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Giani Kiriță are o iubită care este de-o seamă cu fiica sa

Giani Kiriță a avut o carieră impresionantă în lumea fotbalului și are toate motivele să fie un bărbat mândru. Are o fiică de 24 de ani și o nouă iubită care, spre surprinderea tuturor, este fix aceeași vârstă precum fiica sa.

Giani Kiriță a trecut printr-un divorț de mama copiilor lui, cu care a fost căsătorit până în anul 2007. De atunci și până acum, fostul fotbalist nu a obișnuit să se afișeze alături de multe femei, însă de această dată a făcut o excepție și s-a afișat public alături de cea care l-a cucerit iremediabil. Maria Alexandra are 24 de ani și se pare că formează de ceva vreme un cuplu alături de fostul fotbalist, iar povestea dintre ei este cât se poate de serioasă înturcât locuiesc deja împreună, iar mama sportivului a cunoscut-o pe frumoasa brunetă.

giani kirita si iubita
Giani Kiriță alături de iubita lui

„Există o femeie în viața mea. Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea (n.r. a vieții agitate)”, povestea Giani Kiriță, într-un interviu recent.

Giani Kiriță are o fiică de 24 de ani

Giani Kiriţă este un tată mândru. Fiica sa, Roxana, are 24 de ani şi este de o frumuseţe răpitoare. Roxana Kiriţă arată precum un fotomodel şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Fata este pasionată de make-up şi munceşte de aproape patru ani. Deşi s-a angajat, Roxana Kiriţă nu a abandonat studiile și le-a acordat prioritate.

„Am absolvit un curs de make-up și am început să lucrez de câteva luni în domeniu.  Asta îmi doresc să fac pentru că vreau să devin cunoscuta, apreciata și, de ce nu, să câștig banii mei.  Recunosc că am avut mai multe posibilități decât ceilalți copii.

Tatăl meu are relații, cunoaște lume în stanga și în dreapta, așa că îmi este mai ușor să mă integrez în lumea mondenă. Dezavantajul este că toți sunt cu ochii pe tine și trebuie să ai grijă la ceea ce spui, că se interpretează și poate apărea în presă”, declara Roxana cu ceva vreme în urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: