Redactia.ro
Home » Monden » Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Puțini oameni știu acest detaliu

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Puțini oameni știu acest detaliu

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Puțini oameni știu acest detaliu

Iată ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! Puțini oameni știu acest detaliu.

S-a confirmat relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Vestea că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu a luat pe mulți prin surprindere. Actrița și medicul militar, fost coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, au recunoscut recent că se iubesc în urma apariției unor poze cu ei pe internet. Astfel, cei doi au devenit cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, întrebarea care a stârnit interesul tuturor este legată de diferența de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți.

După ce au apărut imagini cu cei doi într-un jacuzzi, la un hotel de lux din Bulgaria, PR-ul Monicăi Bîrlădeanu a confirmat oficial informația că cei doi au o relație, pentru Ego.ro. Cu toate acestea, s-a subliniat faptul că medicul Valeriu Gheorghiță este divorțat de ceva vreme, așa că nu există niciun impediment în calea iubirii lor.

„Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă”.

Monica Bîrlădeanu a scris un mesaj pe rețelele sociale pentru a clarifica zvonurile:

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez”, a scris Monica Bîrlădeanu  pe Facebook. 

Monica Bîrlădeanu a fost mereu discretă în ceea ce privește viața sa personală, iar cea mai cunoscută relație amoroasă a sa a fost cu producătorul și regizorul Bobby Păunescu, alături de care a colaborat și profesional în filme precum „Francesca“ (2009). În ceea ce îl privește pe Valeriu Gheorghiță, acesta a fost un personaj central în lupta împotriva pandemiei de COVID-19 în România, coordonând Campania Națională de Vaccinare Anti-COVID-19. De asemenea, din martie 2022, Valeriu Gheorghiță face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, ocupând funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență Agrippa Ionescu.

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Întrebarea cea mai frecventă a fost legată de diferența de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți. Astfel, se pare că între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță există o diferență de trei ani. Actrița are 44 de ani, iar medicul are 41 de ani.

Cu toate că s-au bucurat de succes în domeniile lor profesionale, Monica și Valeriu au reușit să se regăsească unul pe celălalt și să înceapă o relație frumoasă, bazată pe respect și iubire. Chiar dacă se află sub lumina reflectoarelor, cei doi își păstrează discreția în ceea ce privește viața lor personală, iar aceasta este o alegere pe care și-au asumat-o în mod conștient.

 

Sursa foto: puterea.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: