Redactia.ro
Home » Monden » Ce diferență de vârstă există între Dana Budeanu şi iubitul ei? Vedeta este mai mare decât Andrei Hrebenciuc

Ce diferență de vârstă există între Dana Budeanu şi iubitul ei? Vedeta este mai mare decât Andrei Hrebenciuc

Dana Budeanu își ține viața privată cât se poate de departe de ochii curioșilor. Foarte puține persoane știu ce se întâmplă în viața amoroasă a creatoarei de modă.

Între Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc este o diferență de 5 ani

Vedeta ar fi implicată într-o relație romantică cu Andrei Hrebenciuc, fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc, de aproximativ doi ani. Presa mondenă a început să scrie pentru prima dată despre legătura dintre cei doi în iulie anul trecut, însă amândoi s-au ferit să recunoască faptul că ar forma un cuplu.

Au apărut şi informații potrivit cărora aceştia s-ar fi pregătit de nuntă, după ce bruneta a postat o poză pe rețelele de socializare cu un inel superb pe deget. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe Coasta de Azur, într-o locaţie de lux.

Puțini români știu ce diferență de vârstă este între Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc. Ea s-a născut pe 22 iulie, 1979, iar el pe 27 iulie, 1984. Așadar, între cei doi parteneri este o diferență de cinci ani, presupusul iubit al creatoarei de modă fiind mai tânăr, aspect care a luat prin surprindere pe mulți.

Are două gemene dintr-o căsnicie anterioară

Dana Budeanu este una dintre cele mai efervescente prezente atât din peisajul media românesc, cât și din online.

Creatoarea de modă este recunoscută pentru stilul ei incisiv de a-și expune punctul de vedere cu privire la problemele societății noastre, dar și pentru glumele pe care le face pe seama anumitor categorii de femei și bărbați, denumite de ea ”amețite” și ”mafioți”.

Dana Budeanu s-a căsătorit cu Radu Budeanu, om de afaceri și patronul unor publicații de presă, în urmă cu aproape 20 ani. Din rodul iubirii lor au rezultat două fete gemene, Dana și Maria, în vârstă de 18 ani. Cei doi au divorțat acum 13 ani, iar afaceristul și-a găsit, ulterior, fericirea în brațele altei creatoare de modă, Cristina Săvulescu, cu care are doi băieți. După divorț, gemenele au rămas în grija stilistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: