Redactia.ro
Home » Știri » Ce dress-code au impus Răzvan Simion și Daliana Răducan la nuntă. Invitații l-au respectat fără să stea pe gânduri

Ce dress-code au impus Răzvan Simion și Daliana Răducan la nuntă. Invitații l-au respectat fără să stea pe gânduri

Invitații au fost rugați să respecte un dress-code sursă foto: instagram

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în mare secret, organizând un eveniment cu adevărat inedit. Cei doi și-au dorit o petrecere la superlativ, strălucitoare din toate punctele de vedere, de la decoruri până la ținutele invitaților, care au respectat un dress-code specific.

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în secret

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit recent, în cadrul unei ceremonii discrete, dar deosebit de elegantă. Cei doi au invitat doar pe cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei, adunând în jur de 50-60 de persoane pentru a sărbători acest moment special. Evenimentul a avut loc într-o locație exclusivistă, la etajul 25 al unei clădiri din Sectorul 1 al Capitalei, oferind o priveliște impresionantă asupra orașului.

Locația aleasă de Răzvan și Daliana a fost decorată cu mult rafinament, reflectând stilul elegant al celor doi. Daliana, având experiență vastă în design interior, și-a pus amprenta pe fiecare detaliu al decorului. Florile, lumânările și aranjamentele au creat o atmosferă de poveste, perfectă pentru a celebra iubirea lor.

Invitații au fost rugați să respecte un dress-code

Daliana a ales o rochie de mireasă superbă, dreaptă, cu broderie fină și mâneci lungi, evazate. Voalul a fost prins de un accesoriu la gât și a creat un efect inedit și elegant. Răzvan a optat pentru un costum negru clasic, completat de o cămașă albă și un papion, arătând impecabil.

Invitații au fost rugați să respecte un dress-code „black tie”, ceea ce a adus un plus de eleganță și rafinament evenimentului. Doamnele au purtat rochii lungi sau midi, multe dintre ele extravagante, predominând culoarea neagră. Domnii au ales costume în nuanțe închise, conformându-se cerințelor mirilor și contribuind la atmosfera sofisticată a petrecerii.

Daliana Răducan a mărturisit că profesia sa a jucat un rol important în atragerea atenției lui Răzvan. Arhitect și designer de interior pasionat, Daliana a impresionat prin dedicația și talentul ei. Răzvan, admirând această profesie, a fost cucerit de Daliana încă de la început.

”Cred că a fost impresionat de faptul că sunt arhitect. Nu cred că s-ar fi uitat la mine dacă nu aveam o meserie pe care el să o admire. Bineînțeles, chimia și susținerea dintre noi, care sunt foarte puternice. Cred că am îndeplinit toate criteriile de până acum. Noi suntem logodiți de un an de zile și urmează să ne căsătorim vara aceasta”, a declarat Daliana Răducan, în podcastul Elizei Kazan.

După nunta lor spectaculoasă, Răzvan și Daliana își privesc viitorul cu optimism și entuziasm

Ei își doresc să continue să-și susțină reciproc pasiunile și proiectele, construind împreună o viață plină de iubire și împliniri. Cu Daliana alături, Răzvan este pregătit să facă față oricăror provocări și să se bucure de fiecare moment alături de partenera sa.

Evenimentul a fost apreciat de toți cei prezenți, iar invitații au fost încântați de atenția la detalii și atmosfera deosebită creată de miri. Fiecare moment al petrecerii a fost savurat, iar fotografiile și videoclipurile postate pe rețelele de socializare au capturat esența unei nunți de vis.

Nunta lui Răzvan Simion și a Daliana Răducan a fost cu adevărat un eveniment de neuitat. Cu un decor spectaculos, ținute elegante și o atmosferă plină de iubire, cei doi au reușit să creeze amintiri de neprețuit alături de cei dragi. Acest moment special marchează începutul unei noi etape în viața lor, iar viitorul lor împreună se arată promițător și plin de fericire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: