Redactia.ro
Home » Știri » Ce era lipit pe ușa Cristinei Țopescu? Polițiști au rămas uimiți

Ce era lipit pe ușa Cristinei Țopescu? Polițiști au rămas uimiți

cristina țopescu

Ce era lipit pe ușa Cristinei Țopescu? Polițiștii au rămas surprinși de ce au văzut, mai ales că asta presupune ca cineva să fi fost la ușa ei cândva. Totuși, nimeni nu și-a dat seama de ce se petrecea, de fapt, în apartamentul ei.

Ce era lipit pe ușa Cristinei Țopescu

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit în reședința vedetei, după ce o vecină a sunat la 112. Polițiștii găsiți la fața locului au văzut, mai întâi, un mesaj inedit lipit pe ușa vedetei. Potrivit cancan.ro, vedeta TV a fost somată să plătească anumite restanțe. Pe ușa ei era, așadar, un anunț prin care îi aducea la cunoștință că se va trece la debranșare.

Vă aducem la cunoștință decizia societății de a trece la debranșarea rău-platnicilor de la rețeaua de furnizare utilități a Antreprize Rezidențiale. Astfel, beneficiarii serviciilor au obligația de a achita integral debitele restante conform notificărilor din emise în luna decembrie 2019. Termenul limită de plată este 10.01.2020.” se arată scris în anunțul respectiv.

Anunțul lipit de ușa vedetei. foto: cancan.ro

Cristina Țopescu locuia alături de cățeii ei

Potrivit informațiilor apărute în presa autohtonă, Cristina Țopescu locuia singură. Ea îi avea alături doar pe patrupezii salvați de pe străzi. De altfel, doi dintre ei au fost găsiți morți alături de stăpâna lor. Alți cinci, însă, au fost recuperați de o asociație cu care vedeta TV colabora de mai mulți ani.

Cristina Țopescu ar fi suferit de depresie. Ce a declarat Monica Pop despre moartea jurnalistei

Moartea Cristinei Țopescu a șocat o lume întreagă, iar cei apropiați nu își pot reveni din acest șoc. Conform Antena3, medicul oftalmolog, Monica Pop, prietenă apropiată a Cristinei, a declarat că prezentatoarea Tv se confrunta cu o depresie după moartea tatălui său.

Aș fi vrut să nu am ocazia niciodată să vorbesc despre așa ceva. Când a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. În aceeași perioada a mai pierdut și doi câini. Cristina era o singuratică, așa a fost dintotdeauna. Are doi frați, care nu stau în București, mama care stă în Germania. A fost prima dată când nu mi-a răspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Crăciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatălui său. Am mers cu ea la spital de câteva ori, când era internat domnul Țopescu, el se bucură foarte mult când o vedea”, a declarat medicul oftalmolog Monica Pop.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini