Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce este complet interzis de 1 aprilie. Vei fi urmărit de ghinion dacă faci asta

Ce este complet interzis de 1 aprilie. Vei fi urmărit de ghinion dacă faci asta

Ce este complet interzis de 1 aprilie. Vei fi urmărit de ghinion dacă faci asta

În fiecare an, pe 1 aprilie, oamenii din întreaga lume sărbătoresc ziua păcălelilor. Este o zi în care se practică glumele, farsele și oamenii sunt foarte creativi și au idei care mai de care. Cu toate acestea, deși este o zi plină de veselie, există anumite lucruri pe care nu ar trebui să le faci. Este vorba despre superstiții vechi, pe care ar trebui să le respectăm ca să nu avem ghinion.

Obiceiuri și tradiții de 1 aprilie

Sărbătoarea de pe 1 aprilie a apărut în urmă cu mult timp și a venit cu o mulțime de tradiții și obiceiuri. Este un eveniment așteptat de mulți, mai ales de cei puși pe șotii, care astăzi au o scuză pentru glumele și farsele pe care le fac. În acest articol vom vorbi despre ce superstiții există pentru Ziua Păcălelilor, dar și ce nu ar trebui să faci în această zi.

Se spune că bărbații păcăliți de o femeie frumoasă vor ajunge să ia de soție pe aceasta în viitor. De asemenea, tradiția mai spune că cei născuți pe această dată vor fi foarte norocoși și vor avea o viață în care nu le va lipsi nimic.

Atenție, însă! Nu te căsători la data de 1 aprilie, pentru că mariajul tău nu va rezista! Se spune că nu veți reuși să vă luați în serios și veți trata relația ca pe o glumă.

Interzis de 1 aprilie

Se spune că nu este bine să te superi la glumele pe care ți le fac cei dragi sau să reacționezi urât. Dacă nu știi să apreciezi gestul lor de a te face să râzi, se spune că vei fi păcălit mereu în viață, într-un mod neplăcut.

O altă practică interzisă de 1 aprilie este de a face glume cu privire la boala sau la moartea anumitor persoane. Se spune că cei care sar calul în această zi cu farse de rău gust vor păți ceva rău și vor fi urmăriți de ghinion.

În unele zone nu se muncește la această dată. Se spune că este o zi de odihnă, în care trebuie să ne concentrăm pe distracție și să lăsăm deoparte tristețea și problemele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini