Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce este funcţia Tethering de pe telefonul tău mobil. Este o opţiune ce te poate salva, la nevoie

Ce este funcţia Tethering de pe telefonul tău mobil. Este o opţiune ce te poate salva, la nevoie

mod avion

Poate ţi s-a întâmplat să rămâi fără Internet la laptop, PC, sau pe alt device. Ştii bine că, în aceste situaţii, telefonul mobil te poate salva.

Despre hotspot pe telefonul mobil ca să „trimiţi” net pe alte dispozitive cu siguranţă ştii. Dar ai auzit de Tethering?

Tethering funcţionează prin Bluetooth

Tethering este o metodă de a împărţi conexiunea la Internet a telefonului tău cu un alt dispozitiv, folosind tehnologia Bluetooth. Această opţiune este mai puţin populară decât hotspot-ul Wi-Fi, dar vine şi cu propriile sale avantaje.

Avantajul principal a acestei funcţii din telefonul mobil este dat de consumul de energie, mult mai prietenos cu bateria, permiţându-ţi să foloseşti terminalul pentru o perioadă mai îndelungată. În schimb, dacă vrei sa te bazezi pe hotspot, vei observa că terminalul se încălzeşe şi că acumulatorul se descarcă foarte repede.

Ce este funcția Hotspot Wi-Fi mobil?

Hotspot Wi-Fi este un punct de acces la o rețea de Internet de pe telefonul tău mobil care, odată activată, te ajută să te conectezi la rețeaua 3G, 4G sau 5G de pe telefonul tău de pe laptop sau tabletă.

Cel mai mare avantaj al funcției Hotspot este faptul că, pentru abonamentele cu Internet nelimitat, utilizatorii nu trebuie să plătească nici un cost suplimentar.

Dezavantaj: bateria telefonului care va da Internet se va consuma destul de repede așa că este indicat ca toate dispozitivele să fie conectate la priză pe durata hotspot-ului.

Hotspot-urile Wi-Fi permit utilizarea de protocoale de securitate avansate, cum ar fi WPA2 sau WPA3, care ofera o protectie mai buna impotriva accesului neautorizat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: