Redactia.ro
Home » Știri » Ce este „Iron Beam”, asul din mâneca Israelului? Cu el speră să câștige conflictul cu Hamas VIDEO

Ce este „Iron Beam”, asul din mâneca Israelului? Cu el speră să câștige conflictul cu Hamas VIDEO

Ce este „Iron Beam”, asul din mâneca Israelului? Cu el speră să câștige conflictul cu Hamas VIDEO

Iată ce este „Iron Beam”, asul din mâneca Israelului! Cu el speră să câștige conflictul cu Hamas!

Ce este și cum funcționează „Iron Beam”

Israelul se află în mijlocul unei situații tensionate, cu amenințările din partea Hamas din Fâșia Gaza. Cu toate că armata israeliană a avertizat asupra evacuării civiștilor din zona de nord a Fâșiei Gaza, conflictul a făcut deja victime în rândul civililor, iar bilanțul tragic continuă să crească.

Acum, Israelul se află în fața unui moment crucial în lupta sa pentru securitate și stabilitate în regiunea Orientului Mijlociu. În timp ce tensiunile cu gruparea palestiniană Hamas escaladează și conflictul persistă, Israelul se pregătește să-și pună în joc o nouă armă , „Iron Beam” sau „Raza de Fier”, un sistem de apărare aeriană bazat pe tehnologie laser de mare putere.

„Iron Beam” reprezintă o evoluție semnificativă în domeniul apărării antiaeriene, fiind un sistem inovator care utilizează lasere puternice pentru a intercepta și distruge amenințări precum drone, rachete, rachete antitanc și obuze de mortier. Acest sistem a fost dezvoltat de către Forțele Armate Israeliene și este proiectat să completeze apărarea antiaeriană existentă, cunoscută sub numele de „Iron Dome” sau „Domul de Fier”.

@chriztof Breaking News Update, Israel and Hamas #IRONBEAM #gyera #israel #Hamas #war #fypシ #fypシ #followers #history #palestine #jordan #followers😘thanku🙏🙏❤️❤️❤️ #fyppppppppppppppppppppppp ♬ Heaven Knows (This Angel Has Flown) [2004 Demo Sessions] – Orange & Lemons

@originalblazedaily Israel is set to deploy the Iron Beam system years earlier than expected #Israel #ironbeam #militarytechnology #airdefense #interesting #technology #fiberlaser #militarylaser #israelarmy #gaza #palestine #hamas #fypシ゚viral #fyp #foryoupage #blowthisup ♬ ANGETENARAK – RKM

Iron Dome, pionier în apărarea antiaeriană

„Iron Dome” este un sistem de interceptare cu rază scurtă de acțiune care a intrat în serviciul Israelului în 2011. Acesta a fost folosit cu succes pentru a contracara amenințările reprezentate de rachetele lansate de militanții palestinieni din Gaza. Dezvoltat în colaborare cu Statele Unite, „Iron Dome” a demonstrat eficacitatea sa în protejarea teritoriului israelian și a vieților civile.

Sistemul „Iron Beam”, răspuns la amenințările susținute de Iran

„Iron Beam” a fost dezvoltat pentru a face față în mod specific tipurilor de rachete folosite de grupările militante susținute de Iran. Cu tehnologia sa laser de mare putere, acest sistem are potențialul de a distruge amenințările înainte ca acestea să ajungă la țintă.

Sistemul „Iron Beam” ar fi trebuit să intre în serviciu abia peste câțiva ani, dar situația actuală din regiune a impus o accelerare a planurilor de implementare.

Sursa foto: Captură ecran The Wall Street Journal YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: