Redactia.ro
Home » Știri » Ce este Teleport, ultimul serviciu de car sharing din România. Cum închiriezi mașina cu plata la kilometru și la durată

Ce este Teleport, ultimul serviciu de car sharing din România. Cum închiriezi mașina cu plata la kilometru și la durată

Teleport Car sharing

Persoanele care vor să comande și să conducă o mașină electrică o pot face prin aplicația Teleport Car sharing. Această aplicație îi ajută pe utilizatori să localizeze cea mai apropiată mașină parcată de locația în care aceștia se află sau pot comanda o mașină mai îndepărtată pe care o va duce un șofer.

Ce este Teleport, ultimul serviciu de car sharing din România

În România a mai apărut un nou serviciu de închirieri mașini cu tarifare la minut și kilometru parcurs. Acesta se numește Teleport și are site-ul goteleport.ro.

Teleport car sharing a fost lansat în anul 2019 în București de către Grigore Danciu. Conform acestuia, în anul 2014 a înființat compania Carshare SRL. Această idee i-a venit după ce a locuit în San Francisco, iar car sharing-ul este foarte popular acolo.

După multă muncă la Software, la dispozitivile de control al mașinii și la business, Grigore a lansat serviciul Instacar. Luând legătura cu mai mulți patroni ai comapniilor de carsharing din zonă, iar după nici o lună serviciul se bucura de primii clienți.

Așadar, în 2019 au decis să lanseze primul serviciu de carsharing din România cu livrare instant din lume.

Scopul acestui serviciu este va oamenii să renunțe la mașinile personale, să se rezolve probelemele legate de parcare și să salveze timpul oamenilor, și banii de altfel.

Cum funcționează serviciul Teleport Car sharing?

Conform site-ului Goteleport.ro, primul pas este să deschizi cea mai apropiată mașină cu telefonul sau să ceri ca una să îți fie livrată.

Interesant este faptul că acest serviciu îți permite să o conduci cât timp ai nevoie, minute sau zile.

În cazul în care vrei să termini cursa într-o zonă fără locuri de parcare, deschizi aplicația și ceri ca un valet să preia mașina.

Tariful de bază al serviciului Teleport car sharing este de 0.99 Ron, iar pe timp, prețul este de 19,8 ron/h, iar pe întreaga zi plătești 169 RON.

De asemenea, livrarea mașinii este gratuitp, iar tarifele pe distanță și timp se cumulează indiferent de durata călătoriei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: