Redactia.ro
Home » Știri » Ce face acum Blanche, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu? Miss România 2004 a dat lovitura cu afacerea ei

Ce face acum Blanche, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu? Miss România 2004 a dat lovitura cu afacerea ei

GALERIE FOTO (4)

Înainte ca Monica Gabor să devină soția lui Irinel Columbeanu, exista o altă pretendentă la acest titlu. Iar aceea era nimeni alta decât Miss România 2004. Iată ce face acum Blanche, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu.

Înainte ca Irinel Columbeanu să o aleagă de nevastă pe Monica Gabor, cea care i-a adus-o pe lume și pe Irinuca, singurul copil al fostului milionar, o altă cucerire a afaceristului aspira la titlul de Doamna Columbeanu. Lumea o știe ca Blanche, pe numele ei Gabriela Botezat.

Ce face acum Blanche, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu

Născută în Rădăuți, Blanche este cea de care Irinel Columbeanu s-a despățit chiar înainte de relația cu Monica Gabor.

Sunt voci care spun că Irinel a fost cel părăsit în relația cu Blanche. Furios, Columbeanu i-a luat toate blănurile fostei sale iubite, pe care mai apoi i le-ar fi dat chiar Monicăi Gabor.
Există zvonuri și cum că Irinel Columbeanu ar fi intrat cu buldozerul peste salonul de înfrumuețare făcut cadou lui Blanche, deschis și acum în orașul natal.

Astăzi, Gabriela Botezat este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Între timp, a devenit Gabriela Ciobică și se bucură de familie, alături de soț și cei doi copii.
Mai mult, stă bine și la capitolul afaceri, unde se pare că a dat lovitura chiar în orașul natal. Mai exact, are salonul de înfrumusețare de la Rădăuți, unde primește o mulțime de cliente, după cum pare din postările de pe pagina dedicată afacerii sale pe rețelele de socializare.

Totodată, Miss România 2004 și-ar fi deschis și o pensiune pentru turiștii care vor să vină să viziteze Bucovina.

Ce avere are fosta iubită a lui Irinel Columbeanu

Așadar, se pare că totul merge ca pe roate pentru Blanche. Alături de soțul ei, are trei case în Rădăuți.
Cei doi soți Ciobică au și două spații comerciale, dar și șase terenuri, conform ultimei declarații de avere a soțului Gabrielei, potrivit celor de la Wowbiz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: