Redactia.ro
Home » Monden » Ce face acum Dana Grecu Chera, fosta prezentatoare Antena 3. Viața jurnalistei s-a schimbat complet!

Ce face acum Dana Grecu Chera, fosta prezentatoare Antena 3. Viața jurnalistei s-a schimbat complet!

GALERIE FOTO (4) Ce face acum Dana Grecu Chera, fosta prezentatoare Antena 3

Ce face acum Dana Grecu Chera, fosta prezentatoare Antena 3. Jurnalista a părăsit trustul Antena 3 după o pauză de trei ani,iar anul trecut anunța că revine la un post de televiziune cu propria emisiune de seară. Ce face acum jurnalista?

Ce face acum Dana Grecu Chera, fosta prezentatoare Antena 3. Viața jurnalistei s-a schimbat complet!

Ce face acum Dana Grecu Chera, fosta prezentatoare Antena 3. Este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România, iar ani de zile a lucrat la Antena 3. Viața Danei Grecu s-a schimbat radical! Vedeta a divorțat de Bogdan Grecu, bărbatul împreună cu care are doi copii, iar la câteva luni s-a căsătorit cu un medic stomatolog din Pitești. Cei doi s-au căsătorit, iar Dana a devenit doamna Chera. De asemenea, jurnalista a adus pe lume cel de-al treilea copil în 2018, devenind mamă la 40 de ani. În 2018, Dana a intrat în concendiu de maternitate,fiind înlocuită la emisiunea „Adevăruri ascunse“, pe care o prezenta la Antena 3, de Cătălina Porumbel. În 2017, Dana Cheru renunța la emisiunea din prime-time a postului „La ordinea zilei“, mărturisind că ea poate realiza mai mult decât un talk-show politic.

Anul trecut, jurnalista anunța că revine în televiziune, prezentând propria emisiune la o televiziune de nișă, Medika TV. Atunci, Dana anunța că emisiunea va fi difuzată marți și joia de la orele 19.00-21.00. Vedeta și-a motivat atunci decizia. „Pentru ca am o dorință mai veche, care venea dintr-o frustare, acutizată în ultima vreme, cât am consumat media ca spectator. Anume aceea de a vedea la tv oameni care au făcut ceva în viața lor. Care au o meserie. Care s-au lovit, ca practicieni, de mizeriile din legile și regulamentele făcute anapoda pentru ei de unii care vorbesc des la tv. Deci simt nevoia unor păreri avizate!”, spunea Dana Cheru.

În prezent, Dana nu este activă pe rețelele de socializare, dar are un blog intitulat cu numele ei, în cadrul căruia postează articole cu diferite subiecte. Jurnalista le povestește urmăritorilor săi trăiri șocante din viața sa. Fosta prezentatoare de la Antena 3 le-a povestit internauților că a trecut printr-un episod pe care nu-l va uita. S-a întâmplat într-o parcare. Jurnalista le-a oferit o lecție de viață tuturor, după ce a povestit că nu a respectat un bărbat care lua bani pentru parcare. „Azi as fi vrut sa platesc cu toti banii pe care ii aveam cele 30 si ceva de minute de parcare. LIPSA DE RESPECT NU SE STERGE CU BANI! Nici vorbele frumoase nu sterg umilinta traita de cei „nevazuti”. Un singur lucru poate rezolva boala acestui secol: durerea sincera a sufletului. Lasati sa va doara!”, a spus Dana Chera pe blogul său.

Dana Cheru, scrisoare deschisă pentru Carmen Iohannis

În urmă cu câțiva ani, jurnalista a redactat o scrisoare către soția președintelui României. Dana Cheru menționa în scrisoarea sa că Prima Doamnă a României nu se implică în cazurile sociale din România. „Sunt un ziarist modest, usor patimas. Sincer cu oamenii carora ma adresez. Sincer, cu orice pret. Am doi copii. Nu- s meritul meu. Asa a vrut Dumnezeu. Ma simt incurcata si dezarmata. Doamna Iohannis, as vrea sa ma sfatuiti cum sa le spun copiilor mei ca , in tara in care dumneavoastra sunteti prima doamna, o fata este violata iar violatorii sunt liberi pe strazi. Si, peste toate, ca dvs taceti. De fapt, durerea mea este ca dumneavoastra taceti. Ca aveti puterea sa va revoltati si nu o faceti. Ca revolta dvs ar putea ghida o natie spre decenta si dreptate. Ca un far. E furtuna, doamna Iohannis, in tara in care dvs nu vreti sa fiti far! Prima doamna trebuie sa vrea mai mult de la ea decat o garderoba intesata cu haine de plimbat prin lume! Va implor, iesiti din garderoba! Dati un semn! Aprindeti lumina! E timpul!”, este scrisoarea Danei Cheru destinata Primei Doamne.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: