Redactia.ro
Home » TV » Dana Grecu se întoarce pe TV! Ce emisiune va avea

Dana Grecu se întoarce pe TV! Ce emisiune va avea

Dana Grecu se întoarce pe TV

Dana Grecu se întoarce în televiziune după trei ani de pauză. Jurnalista va avea propria emisiune la Antena 3, numită Medika Tv. Aceasta va fi difuzată marți și joi de la orele 19.00-21.00.

Dana Grecu se întoarce pe TV! Ce emisiune va avea

Dana Grecu, în vârstă de 42 de ani, cunoscută și sub numele de Dana Cheru revine în fața telespectatorilor după trei ani de pauză. Aceasta va prezenta emisiunea Medika TV, difuzată marți și joi de la orele 19.00-21.00 pe Antena 3.

Jurnalista a explicat pentru Paginademedia.ro, că a ales acest post deoarece avea o dorință mai veche. „Pentru ca am o dorință mai veche, care venea dintr-o frustare, acutizată în ultima vreme, cât am consumat media ca spectator. Anume aceea de a vedea la tv oameni care au făcut ceva în viața lor. Care au o meserie. Care s-au lovit, ca practicieni, de mizeriile din legile și regulamentele făcute anapoda pentru ei de unii care vorbesc des la tv. Deci simt nevoia unor păreri avizate!, a spus aceasta.

De asemenea, aceasta a precizat că noua emisiune vor fi invitate persoane care știu despre ce vorbesc, specialiști din educație, medici, profesori, cercetători și persoane din multe alte domenii.

Dana Grecu va modera o noua emisiune

La începutul acestui an, Dana Grecu preciza într-un interviu pentru aceeași sursă citată, că nu se va mai întoarce la Antena 3, deoarece fostul proiect a lăsat-o fără energie și provocările de-a lungul timpului și-au pus amprenta în propria persoană.

Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fată ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva”, a declarat atunci Dana Grecu.

Jurnalista a devenit mamă pentru a treia oară la vârsta de 40 de ani, cu actualul soț, A.Chera. În 2018, moderatoarea anunța că divorțează după 20 de ani de căsnicie de omul de afaceri Bogdan Grecu, alături de care are doi copii, David, în vârstă de 14 ani și Mihaela, 11 ani.

Etichete: