Redactia.ro
Home » TV » O altă prezentatoare va părăsi Antena. ”Simt nevoia unei provocări”

O altă prezentatoare va părăsi Antena. ”Simt nevoia unei provocări”

O altă prezentatoare va părăsi Antena. ”Simt nevoia unei provocări”

O altă prezentatoare va părăsi Antena 1. ”Simt nevoia unei provocări”. După ce Andreea Berecleanu a anunțat că renunță la pupitrul jurnalului de știri, o altă prezentatoare de la Antena  a anunțat că se va retrage din trust. Dana Grecu a precizat că nu va mai reveni la pupitrul știrilor.

O altă prezentatoare va părăsi Antena. ”Simt nevoia unei provocări”

Dana Grecu se află de doi ani departe de micul ecran, iar recent aceasta a anunțat că nu se va mai întoarce la trustul la care a lucrat atâția ani de zile. După termianrea concendiului de maternitate, prezentatoarea a anunțat pe blogul ei personal că nu va mai reveni la Antena 3.

Aceasta a declarat că este momentul să încerce altceva nou.

Perioada aceasta – și recomand oricărui jurnalist să își ia o perioadă de respiro – m-a ajutat mult să văd ce înseamnă echilibrul, care sunt așteptările oamenilor și ce anume văd ei la tine. Am văzut și eu, din afară, multă patimă, mulți ziariști foarte încrâncenați, indiferent de opinii sau tabere. Așa se vede de afară, a mărturisit Dana Grecu.

„ANTENA 3 m-a stors de energie”

Prezentatoarea a precizat că au fost vremuri grele și că trustul a stors-o de energie.

Le-am făcut faţă ca ziarist, dar au lăsat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deţinătorul adevărului absolut, Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni, dar simt nevoia să fac altceva.

După o anumită vârstă și după o perioadă de pauză, te detașezi de părticica ta și poți vedea tabloul. Iar tabloul care se vede acum este unul cu foarte multe patimi, cum spuneam, din toate părțile. Mi-am dat seama că nu mai pot face asta”, a mai scris jurnalista.

De asemenea, Dana Grecu nu a exclus o revenire în televiziune, dar momentan aceasta își dorește să fie liniștită și să se bazeze pe intuiția sa.

Pentru cei 15 ani

Andreea Berecleanu părăseste pupitrul știrilor

Timp de 17 ani Andreea Berecleanu a făcut parte din echipa trustului Antena 1. Dar, postul Antena 1 a anunțat că aceasta nu va mai prezenta Observator, iar din această primăvară urmăritorii o vor putea urmări pe Alessandra Stoicescu în fata pupitrului jurnalului de știri de la ora 20.00. Publicul a fost șocat când a aflat această veste, iar prezentatoare tv a ținut să clarifice lucrurile postând un mesaj pe rețelele de socializare.

„Am stat 17 ani în Antenă 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi acceptă situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a plecă dar cred că viață trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea„, a scris prezentatoarea tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: