Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Dana Grecu la un an după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Cum arată Dana Grecu la un an după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

GALERIE FOTO (8) Cum arată Dana Grecu la un an după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Cum arată Dana Grecu la un an după ce s-a retras din lumina reflectoarelor . Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară.  

Cum arată Dana Grecu la un an după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Dana Grecu a fost realizatoarea emisiunii „Adevăruri ascunse”, difuzată de Antena 3.

Vedeta a anunțat că părăsește trustul Antena 3 după ce a rămas însărcinată. Mai mult decât atât, Dana Grecu a anunțat că divorțează.

Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc ceea ce fac fac cu mare răspundere şi cu mare dragoste. Și ştii foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera”, a mărturisit Dana Grecu la o emisiune de la Antena 3.

Cine este actualul soț al Danei Grecu

La numai o lună de la divorțul anunțat de Bogdan Grecu, cu care a fost căsătorită 20 de ani, prezentatoarea Tv de la Antena3, Dana Grecu, s-a recăsătorit. Dana Grecu care acum poartă numele de Chera, s-a căsătorit cu medicul stomatolog din Pitești, Adrian Chera.

Adrian Cherea este fiul profesorului de matematică Ioan Chera, îndrumător a zeci de olimpici naționali. Dana Chera are doi copii, un băiat de 14 ani și o fată de 11 ai din prima căsătorie.

Însă nimeni nu știe povestea de dragoste dintre Dana  și Adrian Chera. Actual soț al prezentatoarei Tv este de fapt iubirea vieții ei. Cei doi au mai avut o relație înainte ca vedeta să se căsătorească cu Bogdan Grecu.

În tot acest timp, Dana și Adrian au păstrat legătura, amândoi fiind din Pitești, iar când ambii au divorțat, au căzut de comun acord să mai încerce o dată. Însă de această dată, cei doi au trecut și pe la Oficiul Stării Civile.

Iubirea dintre cei doi pare a fi destul de puternică,iar acest lucru îl confirmă venirea pe lume a micuței Ana, în vârstă de un an. Dana Chera a rămas însărcinată la vârsta de 40 de ani.

Mamă pentru a treia oară, Dana Chera a anunțat că se va întoarce la Antena 3 imediat după ce i se va termina concediul de maternitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: