Redactia.ro
Home » Monden » Ce face acum Sorin Bontea, după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite? Le-a dat de veste fanilor: „M-am pornit”

Ce face acum Sorin Bontea, după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite? Le-a dat de veste fanilor: „M-am pornit”

Sorin Bontea, împreună cu Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, a renunțat la rolul său din „Chefi la cuțite” de la Antena 1, lăsându-i pe mulți înmărmuriți. În urma acestei decizii, Sorin Bontea a făcut o redescoperire pasională în viața sa. Haideți să vedem unde a apărut recent celebrul chef!

Cu ce se ocupă acum Sorin Bontea

După ani buni în calitate de jurați la „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ales să se retragă din proiect chiar înainte de filmările pentru sezonul 13. Divergențele cu echipa de producție și epuizarea acumulată i-au determinat să renunțe la continuarea în emisiune. Însă, la scurt timp de la plecare, Sorin Bontea a început un nou capitol în viața sa. Acesta s-a reconectat cu o pasiune veche și a decis să-și petreacă o perioadă pescuind în Delta Dunării, alături de finul său. Pe rețelele sociale, chef Bontea a împărtășit cu fanii săi fotografii din această escapadă relaxantă.

Sorin Bontea este recunoscut ca unul dintre cei mai talentați și respectați chefi din România. În septembrie, el, alături de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a anunțat retragerea din emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1, motivând decizia prin epuizarea acumulată. După această schimbare majoră, Sorin Bontea a ales să își urmeze o pasiune veche.

Bucătarul s-a apucat de pescuit

A ales să se relaxeze în Delta Dunării, în compania finului său, unde au avut ca principală activitate pescuitul. Bontea a dorit să împărtășească cu admiratorii săi momentele petrecute acolo și a postat pe rețelele de socializare fotografii și filmări din această excursie. Într-un clip, puteam să-l vedem pe chef zâmbind larg în timp ce manevra o barcă în primele ore ale dimineții.

„Bună dimineața, ne-am trezit / Și la pescuit noi am pornit’, a transmis el, pe Instagram.

La scurt timp, a mai postat câteva imagini pe Instagram. „Asta înseamnă să fii pescar? Să te descurci cu o lansetă din ’97, care pârâie și trosnește?’. Sorin Bontea s-a pozat cu o știucă, prinsă de finul său. „A prins-o finul, nu eu. Dar ce mai contează? Bravo, așa da.’

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au renunțat la Chefi la cuțite

Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane.Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală. Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi’, a fost mesajul lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: