Redactia.ro
Home » Monden » Ce face în timpul liber Celentano din „Las Fierbinți”. Actorul a scris scenariul pentru mai mult de 100 de episoade ale serialului

Ce face în timpul liber Celentano din „Las Fierbinți”. Actorul a scris scenariul pentru mai mult de 100 de episoade ale serialului

Adrian Văncică joacă rolul lui Celentano din „Las Fierbinți”. Este un actor cunoscut și iubit de români. Dar ce face în timpul liber Celentano din „Las Fierbinți”? Puțini știu că actorul a scris scenariul pentru mai mult de 100 de episoade ale serialului.

Celentano din „Las Fierbinți” și-a dat demisia de la teatru, după 15 ani

După 15 ani petrecuți la Teatrul Nottara, Adrian Văncică a decis să își dea demisia anul trecut. Actorul, cunoscut drept Celentano din „Las Fierbinți”, a luat prin surprindere conducerea cu decizia lui. El s-a dus cu foaia de demisie la directoarea Teatrului Nottara, fără să anunțe nimic înainte.
„De ce a ales să plece, nu știm exact. A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa. Pe de altă parte, nu mai juca în acel moment decât într-o singură piesă. Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, a spus Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara, potrivit evz.ro.

Adrian Văncică, despre rolul lui Celentano în „Las Fierbinți”

Actorul Adrian Văncică a vorbit despre rolul lui Celentano în serialul românesc „Las Fierbinți”, despre modul în care s-a acomodat cu personajul, dar și despre cum a fost el perceput în societate.
„Sunt și unii care-l urăsc. Adică eu am o mătușă care nu se uită la serialul ăsta și mai ales la mine, pentru că a avut un bărbat bețiv, care o bătea și a zis eu nu mai vreau să văd bețivi în viața mea, nici măcar la televizor. Da, dar e comedie, de râs… Nu mă interesează! Mi s-a întâmplat de multe ori să zică, bă, cum ești tu, zici că ești tata. Bă, cum faci tu făcea și nu știu cine.
Nu știu, cred că Celentano este simpatic în filosofia asta, pseudo-filosofia pe care o are el în cap. I se pare că le știe și așa mai departe. Cred că e un personaj simpatic, de-aia s-a lipit lumea de el”, a povestit actorul de la PRO TV, potrivit Playtech.ro.

Ce face în timpul liber Celentano din „Las Fierbinți”

„Nu mai mult timp liber, că mai mult timp liber aș putea să-mi iau, nu-i asta o problemă, să zicem. Mai mult timp pentru că mi se pare că se întâmplă lucrurile prea repede. Totul e prea repede, nici nu știu când au trecut anii. Trec cu o viteză incredibilă. Și eu sunt atât de pretențios, că vreau exact ce nu se poate. În rest, liniște, să se termine totul odată. Liniște și soare, și să nu înnebunim la cap, pentru că e ușor să o iei razna după doi ani de pandemie și acum cu războiul asta”, a mai declarat Adrian Văncică pentru click.ro.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: