Redactia.ro
Home » Știri » Ce face mai face micuța Ecaterina Dima, la un an de la operația pe creier. Părintele Dima face mărturisiri

Ce face mai face micuța Ecaterina Dima, la un an de la operația pe creier. Părintele Dima face mărturisiri

Ecaterina Dima, fiica părintelui Nicolae Dima, a trecut peste una dintre cele mai grele încercări. La un an de la momentul în care a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier, duhovnicul a vorbit despre starea în care se află fiica sa în vârstă de 12 ani.

Una dintre cele mai mari încercări pentru un părinte este ca al său copil să fie diagnosticat cu o boală care a răpit multe vieți de-a lungul timpului. Acesta a fost și cazul părintelui Dima, care a fost pus la încercare în momentul în care fiica sa Ecaterina a ajuns în comă, la spital.

Cum se simte Ecaterina Dima, la un an de la operația pe creier

La un an de la nefericitul incident, lucrurile par că au luat o întorsătură neașteptată. Tânăra adolescentă se simte acum mult mai bine, după o perioadă în care a făcut ședințe intense de fizioterapie. Părintele Nicolae Dima a mărturisit că fiica sa simte că a renăscut în momentul în care s-a trezit din coma în care s-a aflat timp de câteva săptămâni.

În cadrul unei slujbe pe care a ținut-o recent, duhovnicul a ținut să le mulțumească tuturor celor care au avut puterea de a se ruga pentru micuța Ecaterina. Acesta a mărturisit că au existat multe momente în care nu a putut să se roage la Dumnezeu pentru fiica sa, dar a știut că mereu este cineva care va face asta.

„Vă mulțumesc pentru că ați fost această voce, în acest an. Eu și soția mea am văzut-o pe Ecaterina renăscându-se. Și ea zice despre ea că e ca și când s-ar fi născut din nou, zice că este noua Ecaterina. Și noi știm că este noua Ecaterina și așteptăm să vedem cum rodește în viața ei situația absolut tragică pe care  a traversat-o. M-am bazat pe dumneavoastră. Au fost și momente în care n-am putut să mă rog, dar am știut că există grupul de rugăciune care este ca o candelă care nu se stinge, care nu se oprește din ars”, a declarat părintele Nicolae Dima.

Cu ce boală s-a confruntat Ecaterina Dima

Fiica părintelui Dima a fost diagnosticată cu hidocefalie, urmând să sufere două stopuri cardiace într-un timp foarte scurt. Ulterior, aceasta a fost operată, deoarece în mijlocul creierului acea un chist pe care medicii au fost nevoiți să îl îndepărteze. Din păcate, imediat după operație tânăra a  intrat în comă și nu s-a mai trezit.

A fost dusă în Germania, acolo unde a urmat un tratament foarte costisitor, de aceea tatăl său a făcut apel la toți românii pentru a-l ajuta. În urma operației și a comei în care a stat, Ecaterina a avut nevoie de multe ședințe de recuperare musculară și nu numai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: