Redactia.ro
Home » TV » Ce face Oana Cuzino după plecarea de la Pro TV. Schimbarea radicală în viața medicului vedetă

Ce face Oana Cuzino după plecarea de la Pro TV. Schimbarea radicală în viața medicului vedetă

După mai bine de 18 ani, Oana Cuzino și-a încheiat colaborarea cu Pro Tv, chiar din această toamnă. Cea care a prezentat ani la rând emisiunea “Ce se intampla, doctore?” nu mai apare pe micile ecrane. Mulți s-au întrebat acum ce face medicul vedetă și, mai ales, unde o mai pot urmări.

Oana Cuzino a rămas vedeta emblemă pentru emisiunea “Ce se intampla, doctore?”. Însă după ce colaborarea cu urmăritul post s-a încheiat, iată că fosta vedeta de la PRO TV a făcut o schimbare radicală.

Ce face Oana Cuzino după plecarea de la Pro TV

Și dacă toți erau obișnuiți să o vadă pe Oana Cuzino la Tv, iată că acum vedeta a ajuns extrem de activă în mediul online, unde se ocupă de o platformă adresată tuturor celor care sunt interesați de sănătate.

“Pentru a ajunge cu adevarat la milioane de oameni interesati de sanatate in mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 si care ofera o experienta media 24/7 intr-o formula actualizata si interactiva, bazata pe tehnologia digitala online.

De altfel, un astfel de portal, «360 de grade», reprezinta singura alternativa ce poate adresa interesele si nevoile complexe ale oamenilor in ziua de azi!

Timpul profesional necesar acestui proiect de comunicare a devenit din ce in ce mai mare si datorita faptului ca portalul digital DOC s-a situat in fiecare luna pe pozitia de lider al segmentului masurat de BRAT via SATI (Studiul de Audienta si Trafic Internet, standardul masurarii de trafic si audienta auditata independent) cu cifre uriase: intre 2,2 si 3,2 milioane de vizitatori unici, in fiecare luna, la categoria de «Sanatate si ingrijire personala», a explicat chiar Oana Cuzino.

De ce a plecat Oana Cuzino de la PRO TV?

Ruptura dintre Oana Cuzino și Pro TV a fost anunțată printr-un mesaj oficial transmis de postul TV. Mai exact, la sfârșitul lunii iulie 2021, postul din Pache Protopopescu a transmis că emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?” nu va mai fi în grilă din această toamnă.

„Pro TV întrerupe producţia emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, conform unui anunţ pe site-ul protv.ro.

La rândul său, Oana Cuzino și-a anunțat plecarea de la Pro TV, printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

“Dragii mei prieteni, dupa 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis impreuna sa punem punct emisiunii medicale, prin intermediul careia v-am fost alaturi, aproape in fiecare zi, din acesti multi si minunati ani! Ca medic, sanatatea si un stil de viata sanatos au reprezentat si reprezinta principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV si-a atins scopul in toti acesti ani, insa si-a atins si… limitele.”

Cine este Oana Cuzino

Oana Cuzino este de profesie Medic Primar Gerontologie Geriatrie (2005) şi Doctor în Ştiinţe Medicale (2005). Fosta vedetă TV a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carola Davila” din Bucureşti în 1995.

Oana Cuzino și-a început activitatea medicală în cadrul INGG Ana Aslan Bucureşti (1996), unde şi-a efectuat specializarea în domeniul Gerontologiei şi Geriatriei.

În anul 1999, Cuzino şi-a făcut debutul în televiziune, chiar la TVR 1, acolo unde realiza emisiunea „Medicina pentru toţi”. Însă din 2002, a ajuns la PRO TV, unde a avut emisiunea “Ce se întâmplă, doctore?”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: