Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Petre Roman în timp ce fosta lui soție, Mioara Roman, se află în stare critică pe patul de spital: «E o emoție internă…»

Ce face Petre Roman în timp ce fosta lui soție, Mioara Roman, se află în stare critică pe patul de spital: «E o emoție internă…»

mioara roman

În timp ce Mioara Roman se află internată la secția de Terapie Intensivă, într-o stare destul de precară, după ce a suferit o intervenție chirurgicală, fostul ei partener de viață, Petre Roman a oferit un interviu în care a vorbit despre rolul pe care l-a jucat credința în viața sa atunci când a trecut prin încercări dificile.

Ce face Petre Roman în timp ce fosta lui soție se zbate între viață și moarte pe un pat de spital

În 2007, după mai mult de trei decenii de căsnicie, Mioara și Petre Roman au decis să pornească pe căi separate. Existau zvonuri că cei doi foști parteneri nu mai aveau o relație bună de ceva timp, dar au amânat separarea din considerație pentru fiica lor, Oana Roman.

După ce au finalizat divorțul, Mioara și Petre Roman au rupt complet legătura. Câteva surse susțin că fostul prim-ministru al României a renunțat la orice legătură cu familia sa. Mai mult, la începutul lunii curente, Oana Roman s-a declarat dezamăgită de tatăl său, care nu s-a mai interesat deloc de starea de sănătate a femeii care i-a fost alături mai bine de treizeci de ani.

Mioara Roman se află internată în secția de Terapie Intensivă în urma unei intervenții laparoscopice care a avut loc data de 16 octombrie 2023. Echipa medicală a fost incertă cu privire la capacitatea organismului fostei soții a lui Petre Roman de a tolera anestezia. A doua zi, Oana Roman a mărturisit cu lacrimi în ochi și o voce stinsă că așteaptă verdictul medicilor cu privire la starea mamei sale.

În timp ce fosta sa soție se află în spital într-o stare critică, Petre Roman vorbește despre importanța credinței în Dumnezeu și cum aceasta l-a sprijinit în depășirea provocărilor vieții.

„În momentul în care ajungi într-o mănăstire, și una anume, toate spiritele interioare se calmează, se înseninează, se înfrumusețează. Nu știu, e o chestiune foarte… E o emoție internă foarte pozitivă. Esența ei nu poate fi explicată”, a declarat fostul premier al României.

Motivul pentru care Petre Roman a divorțat de Mioara. Fostul politician a spus totul într-o emisiune televizată

Mioara și Petre Roman au format un cuplu timp de trei decenii și au pus punct relației atunci când nimeni nu s-ar fi așteptat. După despărțirea de Mioara, Petre Roman a avut numai cuvinte de laudă la adresa femeii alături de care a trăit atât de mult timp.

„Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, au fost cuvintele pe care Petre Roman le-a folosit pentru a o descrie pe Mioara, femeia alături de care a clădit un cămin atât de multă vreme.

Nu a făcut reproșuri și nu a lansat acuzații. Fostul politician a dezvăluit faptul că se îndrăgostise iremediabil de Silvia Chifiriuc a fost principalul motiv pentru care a pus punct mariajului.

„Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele.”, a declarat Petre Roman, în cadrul emisiunii moderate de către Denise Rifai, la Kanal D.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: