Redactia.ro
Home » Monden » Ce face și cum arată acum, Mihaela, soția lui Mircea Geoană

Ce face și cum arată acum, Mihaela, soția lui Mircea Geoană

GALERIE FOTO (2)

În urmă cu ceva ani, Mircea Geoana s-a retras din viața politică, lucru care l-a făcut să dispară și din lumina reflectoarelor. Același lucru s-a întâmplat și cu Mihaela Geoană, soția sa. Iată cum mai arată Mihaela Geoană și cu ce se ocupă.

Mihaela Geoană, acte de caritate

Mihaela Geoană a fost mereu o prezență rafinată și curată în lumea mondenă. De când soțul ei a făcut un pas înafara sferei politice, Mihaela Geoană a dispărut și ea din vizorul presei. În prezent Mihaela Geoană se preocupă de Fundația Renașterea. Acest proiect are drept scop lupta alături de femeile care suferă de cancer la sân.

Astăzi, 7 martie, la Parlamentul European, s-a mai facut un pas important în lupta împotriva cancerului de sân și a reducerii disparitatilor dintre statele europene: lansarea THINK PINK EUROPE, ONG cu 5 state fondatoare (Belgia, Grecia, Italia, Romania, Bosnia Hertegovina), ce va avea sediul la Bruxelles, al cărui președinte desemnat este Doamna Mihaela Geoana. #thinkpink #europe #girlpower #morethanpink #fundatiarenasterea.„, a scris Mihaela Geoană în mediul online.

Cum se menține Mihaela Geoană

Mihaela Geoană a fost prezentă în cadrul unui eveniment, iar reporterii au mers la ea pentru a le povesti cum se desfășoară viața ei și cum reușește să se mențină atât de bine. Mihaela Geoană a delarat că are grijă la tot ce mănâncă și că se află într-un proces de slăbire. Soția lui Mireca Geoană a dezvăluit că nu a avut curaj să apeleze la medicul estetician pentru îmbunătățiri.

Tocmai incerc sa mai si slabesc putin. In general incerc sa mananc cu grija, cantitati un pic mai mici, mananc cam de toate. Incerc sa fac miscare, nu foarte mult, intre jumatate de ora si o ora pe zi. Nu merg la sala, merg mers rapid si imi face placere sa merg afara, nu pe banda. Fac plimbari, fie cu sotul meu, fie cu catelul, fie cu o foarte buna prietena.

Despre operatiile estetice… ce parere sa am… Respect opinia fiecareia sau fiecaruia, ca acum si barbatii isi fac operatii estetice. Cand aveam 25-30 de ani mi-am zis ca imi voi face absolut totul de indata ce mi se lasa o parte, o sa o operez, dar acum nu am curajul. Si nu numai curajul, dar sincer sunt bine in pielea mea, nu-mi trebuie nimic altceva.

Mi se pare ca fiecare varsta are frumusetea ei. Fiica mea imi tot spune “Mami, ar trebui sa te operezi aici, aici”, imi tot arata, si-mi zice “Eu, cand se va vedea varsta la mine, o sa-mi fac toate operatiile”. Si i-am spus: “Mami, asa gandeam si eu. O sa mai vezi cand o sa ajungi acolo. Ma uit cu interes, le admir pe femeile care fac asta si care au un rezultat foarte aproape de cum aratau ele inainte, nu-mi place deloc cand o operatie ii schimba trasaturile unei femei, cateodata abia mai recunosti o persoana. Sunt nuante… de a face si a nu face deloc. Dar eu inca nu am facut.„, a spus Mihaela Geoană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: