Redactia.ro
Home » Monden » Ce facultate a absolvit actrița Monica Bârlădeanu. S-a pregătit pentru o altă meserie

Ce facultate a absolvit actrița Monica Bârlădeanu. S-a pregătit pentru o altă meserie

Frumoasa Monica Bârlădeanu a cucerit o lume întreagă cu talentul și frumusețea sa, dar puțini sunt cei care știu că actrița și-a ales o cu totul altă meserie atunci când era la început de drum. A fost încă din adolescență o entuziastă a studiului, iar ulterior s-a înscris la o facultate foarte apreciată din țara noastră.

Monica Bârlădeanu s-a născut în data de 12 decembrie 1978 la Iași, iar talentul său a purtat-o pe cele mai mari platouri de filmare din lume. După ce s-a remarcat în calitate de model și actor în România, a hotărât să plece în SUA, acolo unde s-a bucurat de un real succes.

Parcursul său profesional a început în anul 2002, atunci când a debutat în televiziunea din țara noastră. Frumusețea sa și sensibilitatea nu au trecut neobservate de producători, iar în scurt timp a obținut un rol important în prima sa producție cinematografică românească. În 2004 și-a urmat inima și a ajuns în America, iar publicul internațional s-a îndrăgostit în scurt timp de ea.

Peste hotare este cunoscută drept Monica Dean, iar de-a lungul anilor a apărut în diverse producții internaționale cinematografice și de televiziune.

Ce facultate a absolvit actrița Monica Bârlădeanu. S-a pregătit pentru o altă meserie

Înainte de această etapă însă, Monica Bârlădeanu a fost o fată simplă din Iași, unde și-a finalizat studiile. Pasiunea sa pentru învățătură s-a manifestat încă de la o vârstă fragedă, când rezultatele școlare bune îi aduceau o satisfacție extraordinară. Era o fire competitivă, iar dorința ei cea mai mare era să fie mereu prima din clasa sa.

„Îmi alegeam cineva cu care să mă întrec tacit și să demonstrez că sunt mai bună. Am luat premiu până în clasa a 12-a. Eram tocilară, dar nu în sensul că foloseam memoria de scurtă durată, pentru că mi se părea că am admirația colegilor.”, a dezvăluit Monica Bârlădeanu în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

După ce a absolvit examenul de Bacalaureat cu succes, a decis să urmeze o carieră care în acel moment i se părea foarte potrivită pentru ea. S-a înscris la Facultatea „Alexandru Ioan Cuza” din orașul său natal, unde a urmat facultatea de Drept.

„Mi-am dorit foarte tare treaba asta cu Dreptul și mi-am dorit-o doar eu. Mama vedea pentru mine o carieră pedagogică. Ai mei divorțaseră și mie mi s-a părut absolut groaznic. Știi că te întreabă: «Cu cine vrei să rămâi? Cu mama sau cu tata?» Am rămas marcată de sistem. De cât de lipsit de sensibilitate tratează sistemul juriduc această treabă atât de delicată, ca părerea unui copil de 12 ani. Cred că acesta a fost motorul principal,  de a da la Drept, pe lângă faptul că era atunci și pe trend”, povestește Monica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: