Redactia.ro
Home » Horoscop » Ce fel de persoană ești în funcție de zodia ta

Ce fel de persoană ești în funcție de zodia ta

În lumea astrologică se spune că Scorpionul este cea mai sexuală zodie, dar, în realitate, Taurul este un amant mai priceput. Când vine vorba de cunoașterea semnelor zodiacale, este important să distingem între adevărurile astrologice și miturile populare.

BERBEC

Berbecul, primul semn din zodiac, este guvernat de trăsături precum curaj, dinamism și un mod instinctiv de a acționa. Berbecii sunt de obicei sinceri și onești și sunt adesea recunoscuți pentru integritatea lor. Ei nu au intenții ascunse și sunt întotdeauna în căutarea emoțiilor puternice, pentru că se plictisesc destul de repede și nu suportă să stea degeaba.

Berbecii adoră jocurile în interacțiunea cu ceilalți și posedă un entuziasm molipsitor. Deși sunt adesea descriși ca lideri înnăscuți, Berbecii știu să lucreze în echipă fără să provoace conflicte de orgoliu. Nu sunt neciopliți sau agresivi, dar sunt conduși de o mare pasiune pentru ceea ce fac și debordează de energie.

Cu toate acestea, Berbecii sunt și idealisti și adesea se ghidează de propriile interese și dorințe, dorind să primească pe loc ceea ce doresc. Acest aspect poate fi uneori confundat cu egoismul și egocentrismul, dar, în esență, Berbecii sunt ca niște copii entuziasmați de lumea din jurul lor.

TAUR

Taurul este un semn zodiacal care îşi trăieşte viaţa prin intermediul simţurilor sale, ceea ce îl face un partener senzual şi pasional. Pe lângă aceasta, Taurul este cunoscut pentru febleţea sa pentru frumos şi creativitatea sa, fiind o persoană care se bucură de artă, muzică şi estetică în general. De asemenea, Taurul se poate mândri cu o mare loialitate şi răbdare, ceea ce îi face parteneri de încredere şi prieteni buni.

Este adevărat că Taurii pot fi încăpăţânaţi, însă în acelaşi timp sunt generoşi şi empatici. În ceea ce priveşte relaţiile interpersonale, Taurii se simt confortabil într-un mediu interdependent, unde pot construi o legătură puternică cu cei din jur. În plus, Taurul este recunoscut pentru calmul şi stabilitatea sa, care se reflectă în modul său greoi de a lua decizii şi în mişcările sale senzuale.

În ceea ce priveşte viaţa sexuală, Taurii sunt cunoscuţi pentru intensitatea şi pasiunea lor. Ei trăiesc sexul cu toate simţurile, fapt care îi face să se bucure de această experienţă mai mult decât alte semne zodiacale, inclusiv decât Scorpionul. În acelaşi timp, Taurii sunt parteneri loiali şi de încredere, care îşi doresc să creeze o conexiune puternică şi autentică cu partenerul lor.

GEMENI

Semnul zodiacal al Gemenilor este caracterizat de dualitate, ingeniozitate și abilitatea de a construi relații. Aceștia sunt dubli, adică spun o lucrare și fac alta. Își folosesc cuvintele cu fler sau fără să se gândească la consecințe, ceea ce îi poate aduce atât probleme, cât și beneficii. Inteligenți și plini de idei inovatoare, știu cum să negocieze și să le vândă altora. Gemenii sunt capabili să se adapteze la schimbare și au o sete nestăvilită de a se conecta cu oameni noi, având astfel un cerc larg de prieteni și cunoștințe în diferite domenii.

Ei nu suportă stagnarea în niciun domeniu și sunt într-o continuă evoluție, mai ales intelectuală. Deși li se atribuie uneori viclenie și răutate, aceasta se întâmplă doar atunci când sunt provocați. Cei care nu îi irită pot conta chiar pe ajutorul lor necondiționat, pentru că obișnuiesc să facă fapte bune, dar în mod discret, fără să se laude. Cu toate acestea, Gemenii nu au o libertate de gândire la fel de mare cum s-ar crede. Uneori se atașează de o idee și le este greu să fie convinși de altceva, moment în care pot părea rigizi și încăpățânați. În ciuda inteligenței lor native, nu mulți Gemeni se avântă pe căile filozofice.

RAC

Racul este un semn zodiacal cu o trăsătură de bază ce este sensibilitatea, dar adesea aceasta este greşit interpretată în descrierea personalităţii Racului. În mod eronat se spune că Racul este un om emotiv şi vulnerabil. În realitate, Racul posedă o forţă interioară deosebită şi are un instinct natural de a-i proteja pe cei din jurul său, astfel încât aceştia se simt mai bine şi mai iubiţi în preajma sa. Racul este un prieten de nădejde care ştie cum să te asculte şi să intervină pentru a-ţi fi alături în momentele dificile, dându-ţi senzaţia că ţi-a luat durerea cu mâna.

Cu toate acestea, o slăbiciune a Racului este aceea că nu se simte confortabil decât atunci când îi este de folos cuiva. Din acest motiv, în relaţiile informale, Racul poate cere atenţie în încercarea de a-şi găsi liniştea interioară. Este important pentru Rac să aibă stabilitate emoţională, altfel poate avea schimbări bruşte de dispoziţie. Cu toate acestea, în plan profesional, Racul este departe de a fi fragil. Sensibilitatea sa se potriveşte de minune cu intuiţia sa desăvârşită, o armă pe care nu are nicio frică să o folosească pentru a avansa în carieră. Cu un spirit de observaţie dezvoltat şi empatie pentru ceilalţi, Racul este excelent în afaceri, fiind departe de a fi emoţional şi uşor de înlăturat.

LEU

Leul este considerat liderul adevărat al zodiacului, dar nu din dorinţa de a controla, ci pentru a fi respectat şi ascultat de ceilalţi. Acest nativ lucrează foarte bine în echipă, este entuziast şi tacticos, dar îi este greu să împartă succesul cu altcineva. Deşi poate părea pretenţios sau snob, Leul respectă cei care aleg să fie diferiţi şi curajoşi. Cu toate acestea, acest nativ se concentrează uneori prea mult pe păstrarea aparenţelor. Leul este o persoană încrezătoare în forţele proprii şi îi place să primească complimente, dar prea multe pot duce la înfumurare. În dragoste, Leul este mai degrabă precaut şi nu este neapărat romantic.

FECIOARĂ

Fecioara este un semn zodiacal cu o gândire analitică, care pune întotdeauna rațiunea înaintea inimii. Nu este nici pe departe naiv, ci analizează cu atenție toate aspectele, având un simț practic remarcabil. Dacă ai o Fecioară alături, vei găsi întotdeauna soluții rapide la probleme, fiind ghidat pe drumul cel mai eficient. Chiar dacă perfecționismul este o trăsătură definitorie a acestui semn, intențiile lor sunt întotdeauna onorabile și acționează mereu în direcția cea bună. Cu toate acestea, ar fi bine să își coboare standardele uneori.

Fecioarele sunt mereu adânci în gândurile lor, ceea ce îi face să pară distanți emoțional de mediul înconjurător. În același timp, nu sunt persoanele care să își exprime deschis sentimentele, fie că sunt fericite sau au o problemă, ceea ce le conferă un aer de mister. Un mit răspândit despre Fecioare este că sunt precaute și acționează cu moderație în domeniul sexual. În timp ce igiena este o preocupare importantă, atitudinea lor față de sex este departe de a fi inocentă. Ba chiar, au o imaginație provocatoare și sunt dornice să exploreze limitele sexuale, indiferent de standardele morale sau culturale. Prin urmare, Fecioarele pot să surprindă cu propuneri indecente, deoarece au puține reticențe morale în ceea ce privește sexualitatea.

SCORPION

Balanța, după cum îi sugerează și numele, își dorește armonie, iar acesta este principiul care stă la baza tuturor acțiunilor sale. Are o pasiune pentru estetică, astfel că își alege cu grijă fiecare detaliu din viața sa, de la oameni până la vestimentație. Din acest motiv, uneori este percepută ca fiind superficială. Balanța excelențează în arta socializării, iar aceasta provine din frica sa de singurătate. Rareori veți găsi o Balanță singură acasă, cu excepția cazului în care interacționează cu ceilalți prin intermediul internetului.

S-a spus că Balanța este cel mai promiscuu semn zodiacal, ceea ce este departe de adevăr. Este adevărat că îi place să flirteze și să își pună farmecul la treabă, dar nu va fi infidelă dacă primește aceeași atenție și din partea partenerului său. Cu toate acestea, o Balanță singură poate face alegeri pe care le va regreta mai târziu. Este, de asemenea, adevărat că Balanța încearcă mereu să facă pe plac celor din jur și îi ia mult timp să se supere. Cu toate acestea, atunci când limitele sale sunt încălcate, Balanța poate deveni determinată și elegantă în respingerea celor care au greșit.

Un alt mit despre acest semn zodiacal este că ia decizii foarte greu. În realitate, Balanța știe ce vrea și în ce direcție să acționeze, doar că poate ezita pentru că nu este întotdeauna sigură pe ea.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul este cel mai mare petrecăreț din zodiac, fiind cunoscut pentru dorința sa de a trăi în libertate. Căutând mereu experiențe noi și provocatoare, este dificil să te bazezi întotdeauna pe el. Cu toate acestea, deși nu oferă stabilitate, este capabil să ofere un ajutor nesperat de amploare exact când te aștepți mai puțin – un aspect mai puțin menționat despre Săgetători. Adevărat, Săgetătorul este foarte competitiv și își petrece timpul în sânul naturii. Este atletic, dinamic și greu de urmărit.

Săgetătorii sunt maestri ai glumelor piperate care de obicei trec limita și te fac să roșești. În același timp, au un simț al umorului care nu îi deranjează să fie luați peste picior, dacă gluma este făcută bine. Săgetătorii sunt adesea implicați în discuții aprinse și le place să se contrazică. Nu se simt bine dacă nu provoacă artificii ocazional. Deși este un petrecăreț, Săgetătorul nu este nici pe departe un pierde-vară. Are obiective bine trasate pe care le îndeplinește în mare parte, datorită spiritului său competitiv.

Este adevărat că Săgetătorii se simt ușor îngrădiți, de aceea le este dificil să mențină o relație, dar acest lucru nu înseamnă că nu își doresc o relație serioasă. Din contră, își doresc un partener devotat care să le permită să fie liberi și să țină pasul cu ei.

CAPRICORN

Capricornul este cunoscut pentru disciplina sa, fiind considerat o persoană matură şi calculată. Acţionează întotdeauna cu prudenţă şi preferă să îşi fixeze ţeluri înalte, pentru care investeşte mult timp şi energie. Acesta îşi face multe planuri de viitor şi nu trăieşte doar pentru momentul prezent. Chiar dacă unii îi reproşează că lipseşte spontaneitatea şi este o fire temătoare, Capricornul nu este rigid sau fricos. El preferă să urmeze calea bine stabilită, dar nu ar ezita să ia drumul nestrăbătut, dacă acest lucru îi poate aduce beneficii.

Printre trăsăturile importante ale Capricornului se numără eficienţa, care îi aduce câştiguri semnificative în cel mai scurt timp. În cariera sa, acest nativ este deosebit de productiv, dar nu întotdeauna este implicat emoţional. Acesta se concentrează pe finalizarea sarcinilor sale într-un mod eficient şi nu pe construirea unor relaţii personale profunde. Există un mit despre Capricorni, cum că sunt introvertiţi. În realitate, Capricornul nu caută să fie în centrul atenţiei, dar nu îi este teamă să fie sub lumina reflectoarelor dacă acest lucru îl poate ajuta să atingă unul dintre scopurile sale. De asemenea, acest nativ nu este în căutarea de complimente, ci de rezultate concrete.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul este o persoană independentă, originală şi umanitară. Este uşor de recunoscut după convingerile sale neconvenţionale, pe care le exprimă în mod deschis şi poate fi ironic, adesea cu un umor negru tipic pentru Vărsător. Deşi poate avea o atitudine rece la început, Vărsătorul este o persoană care manifestă multă consideraţie pentru cei din jur şi răspunde cu compasiune celor care se confruntă cu dificultăţi. Este mereu gata să ajute pe cei nevoiaşi fără jenă şi fără întârziere.

Vărsătorul este mereu în căutare de noi modalităţi de a se inventa şi de a-i surprinde pe cei din jur. Este dispus să-şi schimbe stilul vestimentar şi chiar să accepte locuri de muncă neobişnuite doar pentru că reprezintă o provocare mai mare. Are mereu ca ţintă unicitatea şi nonconformismul, ceea ce îl face să încalce regulile uneori doar pentru a le încălca.

Îi place să fie înconjurat de oameni şi este un bun sfătuitor, având abilitatea de a găsi soluţii inspirate şi de a minimaliza problemele.

PEȘTI

Peştii sunt fiinţe native extrem de spirituale, dăruite cu un al şaselea simţ dezvoltat şi cu un talent artistic desăvârşit. Ei aleg să-şi trăiască viaţa într-un stil boem, sentimental şi creativ, motiv pentru care sunt inconfundabili. Peştii sunt, într-adevăr, uşor de rănit, în special din cauza încrederii lor excesive în oameni. Tind să se plângă de milă şi să exagereze unele probleme, astfel că ar avea nevoie de compania unei persoane afectuoase şi optimiste, care să-i influenţeze în direcţia cea bună.

Peştii sunt visători şi îşi pot imagina marea cu sarea, ceea ce poate face ca realitatea să pară prea dură, dar această trăsătură îi ajută să-şi hrănească creativitatea. Sunt foarte emoţionali, ceea ce înseamnă că îşi intensifică orice sentiment, indiferent dacă este vorba de fericire sau de tristeţe.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini