Redactia.ro
Home » Știri » Ce filme cu Jean-Claude Van Damme poți vedea pe Netflix

Ce filme cu Jean-Claude Van Damme poți vedea pe Netflix

Jean-Claude Van Damme este și va rămâne unul dintre cei mai apreciați actori din lume. A debutat în actorie în urmă cu mai bine de 30 de ani și a participat doar în producții alese. Dacă eşti fan al filmelor cu Jean-Claude Van Damme, pe Netflix poţi vedea mai multe filme în care joacă titanul peliculelor de acţiune.

Ce filme cu Jean-Claude Van Damme poți vedea pe Netflix

Jean-Claude Van Damme este unul dintre cei mai cunoscuţi actori ai filmelor de acţiune, jucând de-a lungul carierei sale în 60 de pelicule. Pe câteva dintre ele le puteţi vedea şi pe Netflix.

 The Last Mercenary

„The Last Mercenary” este unul dintre cele mai noi și apreciate filme cu Jean-Claude Van Damme. Actorul belgian joacă în această peliculă care a avut premiera în 2021 rolul lui Richard Brumere, un fost agent secret care se întoarce de urgenţă în Franţa, după ce fiul său este acuzat pe nedrept de către autorităţi de trafic de droguri şi de arme. Pelicula a primit recenzii împărţite, având un rating de 50% pe Rotten Tomatoes.

Welcome to the Jungle

Pe lângă Jean-Claude Van Damme, în această peliculă mai joacă Adam Brody, cunoscut pentru rolurile din Mr. & Mrs. Smith, Thank You for Smoking, Scream 4, StartUp sau Shazam!, Megan Boone, agentul FBI Elizabeth Keen din The Blacklist, dar şi Dennis Haysbert, cunoscutul actor din The Unit sau Lucifer.

 The Expandables 2

Este al doilea film The Expandables. Jean-Claude Van Damme a fost ofertat şi pentru a juca în primul film The Expandables, dar a refuzat propunerea, iar rolul a fost adjudecat de Dolph Lundgren. Actorul belgian a jucat însă în al a doua parte a filmului de acţiune, care i-a avut în distribuţie pe toţii greii acestui tip de filme: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Bruce Willis şi Arnold Schwarzenegger.

Jean-Claude Van Damme a anunțat că se va retrage din industria filmului

Actorul și regizorul belgian de filme de acțiune cu arte marțiale, Jean-Claude Van Damme a dat o veste tristă industriei cinematografice! Se va retrage din actorie după finalizarea lungmetrajului „What’s My Name?”.

Pelicula e regizată de francezul Jérémy Zag și conturează numeroase aspecte din viață profesională și personală a celebrului actor belgian de 61 de ani. Ideea filmului este aceea de a oferi publicului o imagine completă legată de cariera sa tangentă filmelor de acțiune, menționează publicația online Deadline.

Vreau să părăsesc scena cu o revizuire a întregii mele cariere, începând cu «Bloodsport», filmul care mi-a adus celebritatea (…) Mi-ar plăcea să fie un nou «Bloodsport», dar la un nivel superior. Vom introduce fapte reale în poveste, lucruri care mi s-au întâmplat cu adevărat. Eu am plecat din Belgia și mi-am croit un drum până la Hollywood. Am gustat și din succes și din eșec”, a declarat Jean-Claude Van Damme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: