Redactia.ro
Home » Monden » Ce format va avea, de fapt, noua emisiune „Chefi fără limite” și care este regulamentul pe care îl vor urma Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Ce format va avea, de fapt, noua emisiune „Chefi fără limite” și care este regulamentul pe care îl vor urma Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Cei mai îndrăgiți chefi din televiziunea românească pregătesc o nouă surprinză pentru spectatorii lor. În ultimele luni au fost ocupați cu filmările pentru o nouă producție culinară, iar acum detaliile despre emisiune au fost făcute publice. Este vorba de „Chefi fără limite”, show ce a reprezentat o nouă încercare pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au devenit trei dintre cei mai cunoscuți chefi din țara noastră, iar publicul continuă să-i îndrăgească și să se bucure de prezența lor pe micile ecrane. După ce au fost jurați în cadrul unora dintre cele mai urmărite emisiuni culinare din țara noastră, trioul de bucătari a pregătit o nouă surpriză pentru spectatorii lor.

Ce format va avea, de fapt, noua emisiune „Chefi fără limite”

Este vorba de emisiunea „Chefi fără limite”, care a fost filmată într-o locație inedită. Cei trei bucătari profesioniști și echipa lor și-au desfășurat activitatea în Grecia, unde au reușit să realizeze ceva cu totul special. Și-au propus să unească pasiunea pentru gătit și aventura, iar rezultatul este unul foarte încântător. Le-a fost alături și Irina Fodor, care va prezenta întreaga emisiune.

„Descoperim locuri noi, avem tot felul de probe de făcut, care mai de care mai dubioase. Ne pune la muncă cam tare. La unele ne distrăm, la unele ne distrăm mai puțin, la majoritatea ne certăm. (…) Nu mai avem nicio limită, aici e necazul mare”, a precizat Sorin Bontea pentru Antena 1.

Despre încercările noii emisiuni a vorbit și Florin Dumitrescu, care a dezvăluit că echipa sa a reușit cu succes să-și iasă din zona de confort. Gătitul a depășit de mult granițele bucătăriei, iar încercările pe care le-au întâmpinat nu au fost deloc puține.

„Poți să ai centura neagră la gătit, că în momentul în care ajungi în Grecia la Chefi fără limite și trebuie să gătești când bate vântul și ploaia, și știi că ai vrea să faci nu știu ce și de fapt ajungi să faci altceva, îți dai seama că poți să gătești și în balcon la o brichetă dup-aia. Ceva ieșit din comun”, a povestit chef Dumitrescu pentru sursa mai sus menționată.

Care este regulamentul pe care îl vor urma Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Aventura culinară din Grecia a celor trei chefi promite să fie una deosebită, cu multe arome inedite ale bucătăriei elenești. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au coordonat fiecare câte o echipă, dar condițiile de desfășurare a probelor nu au fost cele obișnuite.

Mai exact, emisiunea și-a propus să-i scoată pe bucătari din mediul lor familiar, bucătăria, și să-i pună în situații inedite. Scopul a fost să testeze abilitățile și profesionalismul acestora, deoarece un adevărat chef poate reuși în orice condiții să realizeze un preparat deosebit, care să impresioneze și să fie realizat la perfecție.

Pe lângă faptul că nu vor mai avea un mediu obișnuit unde să-și desfășoare activitatea, bucătarii se vor mai confrunta cu o încercare: nu vor avea la dispoziție ingredientele și ustensilele necesare, așa că vor fi nevoiți să se descurce cu orice au la îndemână.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre Chefi fără limite’. […]  O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum.”, a declarat Irina Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: