Redactia.ro
Home » Monden » Ce frumoasă e fiica lui Adrian Mutu. Seamănă perfect cu mama sa, Consuelo

Ce frumoasă e fiica lui Adrian Mutu. Seamănă perfect cu mama sa, Consuelo

GALERIE FOTO (2) mutu si consuelo

Adrian Mutu, în vârstă de 44 de ani se poate considera un bărbat împlinit și un tătic mândru. Cu ocazia împlinirii vârstei de 17 ani de către fiica sa, Adrian Mutu nu a ezitat să-i transmită public urări de aniversare fericită. Tatăl mândru a postat o fotografie a tinerei, o adolescentă frumoasă și remarcabilă, cu un aspect ce amintește de un top-model. Asemănarea dintre ea și mama ei, Consuelo este una pur și simplu izbitoare!

Adrian Mutu are o fiică cu aspect de model

Adrian Mutu este un bărbat norocos și împlinit. El are patru copii, cu trei femei diferite. Primul copil este Mario, cu Alexandra Dinu, prima soție. Din mariajul cu frumoasa Consuelo au rezultat două fiice superbe pe nume Adriana și Maya, iar în prezent este căsătorit cu Sandra Mutu alături de care are un băiețel de cinci anișori pe nume Tiago.

Actuala soție i-a urat și ea în postare adolescentei la mulți ani, într-un mod cât se poate de personal, semn că se înțeleg de minune și nu există loc de ranchiună între ele : „La mulți ani, prințesă, te iubesc.” Fata nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns în scurt timp: „Mulțumesc, și eu te iubesc.” Ambele fiice ale lui Adrian Mutu locuiesc în Republica Dominicană alături de Consuelo, însă Adrian face tot posibilul să le vadă cel puțin de două ori pe an.

fiica adrian mutu
fiica adrian mutu

„Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. Ea a decis să stea în țara ei și bine a făcut. La început era ok că eram diferiți. După un timp, când începe să intervină puțină monotonie, e normal când stai mult timp cu o persoană, să fiți diferiți nu ajută deloc relația mai departe.Mai degrabă merge cu o persoană ca tine, care are aceleași hobby-uri, căreia îi plac aceleași lucruri. La noi nu s-a întâmplat asta și ne-am despărțit. Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană”, explica Adrian Mutu.

Viața amoroasă a lui Mută, demnă de o telenovelă

Adrian Mutu a avut o viață amoroasă la fel de tumultoasă ca și cea profesională. Adrian Mutu a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a patru copii. Alexandra Dinu a fost prima sa soție. Cei doi s-au căsătorit în anul 2001, dar au divorțat doi ani mai târziu. Au avut totuși timp să devină părinții lui Mario, un băiat care astăzi are 20 ani.

A doua soție a lui Adrian Mutu a fost Consuelo Matos Gomez. Adrian și Consuelo au fost căsătoriți între anii 2005 și 2013 și au împreună două fete, Maya și Adriana.

În anul 2015, Adrian Mutu s-a căsătorit cu mult mai tânăra Sandra Bachici. Așa cum ne-am fi așteptat, și aceasta l-a făcut tată din nou. Alături de Sandra are un băiețel pe numele Tiago.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: