Redactia.ro
Home » Știri » Ce frumoase sunt gemenele lui Mihai Morar! Cât de diferite sunt Mara și Cezara

Ce frumoase sunt gemenele lui Mihai Morar! Cât de diferite sunt Mara și Cezara

GALERIE FOTO (2)

Este sărbătoare în familia lui Mihai Morar. Fiicele gemene ale prezentatorului de la Antena 1, Mara și Cezara au crescut mult. Gemenele au împlinit astăzi vârsta de 12 ani. 

 

 

Gemenele lui Morar, născute prematur

 

 

Fetele lui Mihai Morar au fost născute prematur. Gemenele Mara și Cezara au împlinit astăzi 12 ani. Prezentatorul matinalului de la Radio ZU a postat un mesaj emoționant pe pagina de Instagram de ziua acestora.

„La mulţi ani, minuni! 🤍❤️ Copiii născuţi “sub greutate” vin pe lume cu “supra dragoste”. Acum 12 ani, aceste două minuni, născute prematur, m-au făcut din preatânăr, într-o singură zi, prea-matur şi m-au binecuvântat să rămân până azi preacopil. La mulţi ani, Mara şi Cezara. Cu preaiubire, Tatăl vostru 💫❤️ #familiaMorar”, a fost mesajul artistului însoțit de o fotografie în care își strânge în brațe cele două fete.

Deși sunt gemene, Mara și Cezara sunt destul de diferite. Cert este, însă, că ambele își fac părinții mândrii de realizările lor.

Mihai Morar se poate considera un tată împlinit. Cu o soție iubitoare și trei fiice superbe, prezentatorul matinalului de la ZU poate spune că are o familie de nota 10.

 

Cezara îi calcă pe urme tatălui

 

 

Una dintre fiice îi calcă și pe urme și este pasionată de scris. Cezara, una dintre gemene, a devenit scriitoare la doar 12 ani.

Cezara a scris un eseu care a fost deja selectat şi publicat într-o carte, în antologia „Singuri acasă. Copii şi părinţi în pandemie”. Subiectul eseului este perioada dificilă prin care trece omenirea în această perioadă și anume, contextul pandemiei de coronavirus.  Cezara i-a împlinit un vis tatălui său. Deși prezentatorul, cunsocut și pentru poeziile celebre, nu a reușit să facă acest pas până acum, se declară mândru de reușita fiicei sale. ,,Sunt mândru că acest copil mi-a împlinit un vis. De când eram mic, visam să îmi pun numele pe o carte. Iar dacă eu nu am făcut-o până la vârsta asta, e poate pentru că trebuia să aștept mai întâi să îmi văd numele prin copilul meu”, a scris Mihai Morar atunci pe rețelele de socializare.

Cezara îi seamănă foarte bine îndrăgitului prezentator. ,,Dacă sunt mândru de ea? În niciun caz pentru că i-am găsit semnătura într-o carte. Asta trebuie să fie mândria şi meritul ei. Cezara a scris aproape pe neştiute textul ăsta, la fel ca multe altele. Eu l-am citit când el era deja demult trimis la concurs. Mândria mea e alta. Sunt mândru că acest copil a ales să se exprime într-unul dintre cele mai frumoase moduri prin care o face un om. Prin scris. Cuvântul înfrumuseţează lumea, iar cel care se exprimă prin cuvânt, înainte de a înfrumuseţa lumea, prin scris, se înfrumuseţează pe sine”, a mai scris acesta pe rețelele de socializare.

 

Mihai Morar, tată pentru a treia oară

 

Mihai Morar a mai fost binecuvântat cu o fetiță anul trecut, pe nume ,,Roua”. „Roua, ești binecuvântare. Îți mulțumim. Cu dragoste, Mara, Cezara, Gabriela, Mihai”, a mai scris Morar de botezul celei mici.

Gemenele au fost emoționate și nerăbdătoare de venirea pe lume a surioarei.  ,,Îmi dădeau mesaje din 5 în 5 minute. Emoţia reîntoarcerii în maternitate, când am intrat cu fetele în salon şi au luat-o în braţe, acesta este un moment pe care nu pot să-l descriu în cuvinte”, a mai spus Mihai Morar odată cu venirea pe lume a celei mici.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: