Redactia.ro
Home » Monden » Ce gafă de proporții a făcut Theodor Andrei după Eurovision 2023

Ce gafă de proporții a făcut Theodor Andrei după Eurovision 2023

Ce gafă a făcut Theodor Andrei după Eurovision 2023

Ce gafă a făcut Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, după terminarea concursului, dar și cum a reacționat acesta.

Ce gafă de proporții a făcut Theodor Andrei după Eurovision 2023

Eurovision a devenit un eveniment urmărit cu mare atenție în întreaga Europă și în afara ei, atrăgând milioane de telespectatori. Concursul este cunoscut și pentru excentricitatea și diversitatea spectacolelor muzicale prezentate, oferind o mare șansă pentru artiști emergenți și consacrati să își facă cunoscute talentele.

Mai multe persoane publice au reacționat după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023. Mihai Trăistariu, de pildă, s-a declarat dezamăgit, însă nu consideră că acest lucru este unul surprinzător. Conform lui Trăistariu, nu Theodor Andrei este de vină pentru rezultatul obținut, eșecul fiind rezultatul unui cumul de factori.

Dincolo de asta, Theodor Andrei a fost nevoit să își ceară scuze după terminarea concursului și asta pentru că a redistribuit o postare pe Instagram în care apar comentarii răutăcioase la adresa altor concurenți de la Eurovision. În mesajul respectiv se precizează că suedeza Loreen a câștigat datorită voturilor strategice și politice, dar sunt menționate și „lacrimogenele pentru Ucraina”, potrivit Ziare.com.

„Am redistribuit un story care conținea mesaje nepoliticoase la adresa altor țări și concurenți și îmi pare foarte, foarte rău. Nu citesc toate postările înainte de a le redistribui, sunt mii și eu încerc să le răspund tuturor, ca să nu dezamăgesc pe nimeni. Mulțumesc pentru tot, mi-a plăcut să petrec timp cu fiecare dintre concurenți. Răspândiți dragostea. Mulțumesc și vă cer scuze“, a reacționat apoi Theodor Andrei într-un alt mesaj.

Mulți oameni au remarcat faptul că Theodor Andrei s-a îmbrăcat în roz pe scena Eurovision. Iată ce a spus Trăistariu.

„Zece bărbați erau în roz acolo. Mă enervează treaba asta. El care s-a lăudat că vine cu iubita pe scenă se îmbracă în roz ca să ce? Ori vii în roz, ori vii cu iubita și te îmbraci normal. Îi place clovnăreala asta, am văzut că face pe clovnul. Stă cu picioarele în sus, scoate limba, are o atitudine de actoraș. Mie îmi place într-un fel șmecheria asta a lui, dar piesa nu a fost potrivită”, și-a exprimat opinia Mihai Trăistariu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: