Redactia.ro
Home » Știri » Ce gest a făcut Alina Marymar pentru nepotul ei, Lucas după înmormântare. „Prin tine am simțit sentimentul și iubirea…”

Ce gest a făcut Alina Marymar pentru nepotul ei, Lucas după înmormântare. „Prin tine am simțit sentimentul și iubirea…”

GALERIE FOTO (10)

O zi marcată de durere și lacrimi a adus în lumina reflectoarelor înmormântarea lui Lucas, micuțul nepot al cunoscutului Tzancă Uraganu. Încă o victimă a cancerului la doar 8 anișori, micuțul a fost condus pe ultimul său drum într-o ceremonie fastuoasă, care a impresionat pe toată lumea.

Familia micuțului, răpusă de durere

Familia și o mulțime de oameni s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu micuțului Lucas, iar fiecare detaliu al înmormântării a fost pus la punct cu grijă și atenție. Încă de la primele momente ale ceremoniei, urletele de durere au răsunat în aer, subliniind pierderea tragică a micuțului Lucas.

Atmosfera solemnă a fost îmbinată cu un decor de alb pur, atât în ceea ce privește vestimentația participanților, cât și în ceea ce privește sicriul micuțului. Construit în forma unei mașini albe, sicriul a fost așezat într-un cort impresionant, asemănător cu un restaurant de lux. Fotografiile uriașe ale lui Lucas, decorate cu trandafiri albi, au fost expuse la intrare, iar întreaga atmosferă a fost îmbogățită de flori și coroane.

Ce gest a făcut Alina Marimar pentru nepotul ei

Momentul tragic a fost marcat și de un gest cutremurător făcut de Alina Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu, care a postat o fotografie cu micuțul Lucas și cu artistul, alături de un mesaj plin de durere și tristețe. În postarea ei pe Instagram, Alina Marymar a exprimat profundul său regret pentru pierderea micuțului Lucas, considerându-l propriul ei copil și amintind cu drag de relația specială pe care au avut-o.

„Toată viața mea, cât voi trăi pe acest pământ, te voi iubi la fel! Prin tine am simțit sentimentul și iubirea de a avea copil, chiar dacă erai nepot! Primul meu copil! Frumusețea și bunătatea din sufletul tău nu va mai exista niciodată la nimeni’, a mai scris Alina Marymar, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Marymar (@_marymar555)

Însă tristețea și durerea nu au fost singurele elemente care au marcat înmormântarea lui Lucas. Din postările și videoclipurile făcute de Tzancă Uraganu, s-a putut observa cum micuțul își prevestise moartea, iar familia și-a făcut tot posibilul pentru a-i îndeplini ultimele dorințe.

Micuțul Lucas își prevestise moartea

Priveghiul micuțului Lucas a fost organizat chiar lângă o shaormerie, conform ultimei sale dorințe, iar colegii de breaslă ai lui Tzancă Uraganu, precum Sorinel Puștiu și Costel Biju, au venit să-i aducă un ultim omagiu, interpretând melodii de jale la cererea familiei îndurerate.

„Știu că nu v-am dat plăcerea, dar m-a terminat durerea/ Am vorbit cu Dumnezeu, să fiu mai bine și eu. (…) Chiar de v-am lăsat plângând, eu prea mult am suferit/ Eu te rog, măicuța mea, să înțelegi situația / Să mă ierți tăicuțul meu, tu rămâi regele meu., sunt doar câteva dintre versurile cântate de Sorinel Puștiu.’

În final, înmormântarea lui Lucas a fost o demonstrație de dragoste și respect față de micuțul care a fost răpus prea devreme de o boală nemiloasă. Momentele de tristețe și lacrimi au fost însoțite de gesturi de compasiune și solidaritate, ilustrând durerea profundă a unei familii și a unei comunități întregi care l-au iubit pe micuțul Lucas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: