Redactia.ro
Home » TV » Ce gest a făcut Marius Elisei, cu câteva ore înainte să divorțeze de Oana Roman

Ce gest a făcut Marius Elisei, cu câteva ore înainte să divorțeze de Oana Roman

GALERIE FOTO (2)

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat astăzi la notar. Cei doi s-au despărțit definitiv în luna noiembrie, dar mulți fani așteptau o împăcare. Cu câteva ore înainte, Oana a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram.

Ce gest a făcut Marius Elisei, cu câteva ore înainte să divorțeze de Oana Roman

Cei doi  au ales să se despartă la începutul acestei săptămâni, după ce au semnat actele la notar.

”Am o întâlnire, am o ședință… Și e o zi un pic specială, o să înțelegeți în curând de ce”, a spus Oana Roman, pe Insta Story.

Marius Elisei a publicat și el un selfie pe pagina sa de Instagram care a ridicat multe semne de întrebare.La descrierea pozei, însă, afaceristula  pus mai multe emoticoane cu pupici și îmbrățișări. Gestul făcut de fostul partener al oanei Roman i-a pus pe mulți fani pe gânduri.

 

Marius Elisei a făcut primele declarații după despărțirea de Oana Roman. Afaceristul a refuzat să ofere detalii cu privire la divorț și la ceea ce s-a întâmplat la notar.

Motivul din spatele despărțirii

Oana Roman a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, care este motivul pentru care ea și soțul ei au ales să meargă pe drumuri separate.

”Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea să se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață, care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani.

Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, a spus Oana, în cadrul unei emisiuni.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: