Redactia.ro
Home » Monden » Ce gest impresionant a făcut Irina Loghin față de medicul care i-a salvat viața Marinelei Chelaru

Ce gest impresionant a făcut Irina Loghin față de medicul care i-a salvat viața Marinelei Chelaru

Marinela Chelaru s-a confruntat cu mari probleme de sănătate care îi dau de furcă și acum. În urmă cu ceva timp, aceasta a suferit o operație. Din cauza situației financiare pe care o are, actrița nu și-a permis să o plătească pe doctorița care i-a salvat viața, dar a apelat la buna sa prietenă Irina Loghin pentru a o ajuta să se revanșeze. ce gest a făcut cântăreața.

Cum a ajutat-o Irina Loghin pe Marinela Chelaru

Marinela Chelaru a suferit o operație în urmă cu trei ani. Din cauza pensiei mici pe care o are, actrița nu a reușit să revanșeze față de medicul ei, așa că i-a cerut ajutorul bunei sale prietene Irina Loghin. Cântăreața nu a refuzat propunerea actriței și a ajutat-o să facă un cadou de apreciere medicului. Marinela Chelaru a rugat-o pe Irina Loghin să cânte două sau trei piese la nunta doctoriței ei, iar Irina a mers la eveniment și a încântat publicul mai bine de o oră. O prietenie adevărată nu se uită niciodată și cele două sunt exemplul viu.

Doctorița care m-a operat la inimă, după ce una dintre vene se necrozase și riscam să mor, se pregătea de nuntă, acum trei ani, după intervenția mea chirurgicală. Mi-a povestit de petrecere, dar și că și-ar dori ca la nuntă să cânte Irina Loghin, artista ei preferată. Atunci, am pus la cale o surpriză.

Am rugat-o pe doamna Irina Loghin să mă ajute să mă revanșez față de doctorița mea, care m-a întors din moarte, însă am specificat că nu am bani să o plătesc, căci trăiesc de pe o zi pe alta. Dânsa a spus da, dar nu credeam că o să vină, știind câte alte contracte are. A apărut la ora stabilită, a cântat nu doar 2-3 piese, cât o rugasem, ci aproape o oră. A fost aplaudată, iar doctorița mea, care era mireasă, era atât de fericită! Mirii au plâns! Iar la plecare, când am petrecut-o cu toții, Irina Loghin s-a întors către doctoriță și i-a spus, pe un ton blând: ”Vă rog să aveți grijă de Marinela, să fie bine!„, a declarat Marinela Chelaru.

Ce probleme de sănătate are Marinela Chelaru

Marinela Chelaru, în vârstă de 62 de ani, a povestit despre greutățile cu care se confruntă din cauza problemelor de sănătate. Actrița a fost nevoită să renunțe la ceea ce iubește cel mai mult, scena. Starea de sănătate nu îi permite să mai joace și acest lucru o întristează nespus de mult. Actrița și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri emoționante în cadrul unui interviu acordat celor de la impact.ro.

Când mă uit la televizor și văd serialul cu băieții de la trupa  în care am jucat și eu, îmi revin niște amintiri superbe. Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă, nu știu dacă mă mai ține inima. În primul rând sănătatea este primordială. Îți trebuie energie pentru că te consumă foarte mult. Trebuie să fii fizic sănătos pentru scenă. Îmi e frică să mă bag într-o chestie de asta. Sau dacă mi-ar da un rol, un regizor sau un producător, să fie unul mai mititel, atunci aș accepta. Nu trebuie să depun foarte mult efort. Îmi este dor de televiziune, de teatru și de film. Am avut niște perioade foarte superbe în tinerețe. Nu mă uit cu mânie înapoi, ci cu drag. Nu mai pot să mă urc pe cal să cuceresc Troia, am o vârstă.„, a spus Marinela Chelaru.

Marinela Chelaru a povestit faptul că temperaturile extreme nu îi fac bine și nu îi este deloc recomandat să stea în caniculă sau ger. Aceste lucruri îi pot degrada starea de sănătate care este deja șubredă. Vedeta a mărturisit că în această perioadă s-a ferit să iasă din casă din cauza caniculei. Ea a mai spus că este foarte atentă la fiecare activitate pe care o face din momentul în care a văzut moartea cu ochii deschiși din cauza problemelor. Actrița a precizat că singura ei frică este de Dumnezeu.

Nu am voie să ies pe caldură și pe frig, când este ger afară. Am stat cuminte în casă în toată această perioadă. Nici bine așa nu prea m-am mai simțit, mi-am luat medicamentele mele și cam atât. Am vrut să ies până la piață, dar nu am mai fost. Am mâncat fructe pentru că aveam în casă, mi-am făcut și înghețată. Acum soțul face cumpărăturile, dar nu prea avem nevoie pemtru că avem provizii în casă. Am dulceață de acum doi ani, zacuscă, am cărniță, am verdeață. Acum mi-am făcut și dulceață că au început fructele de toamnă.

Îmi este frică de puterea lui Dumnezeu, că uite ce vremuri am ajuns să trăim, ne-am făcut răi și nu ne mai ține Dumnezeu. Nu am mai fost nici pe la spital în ultima perioadă, vorbesc cu doctorița mea la telefon și cam atât. Este un înger de femeie.  Ținem legatură pentru orice eventualitate, dar nu am avut probleme, Doamne ajută. Ultima dată mi-a schimbat medicamentele de tensiune și mă simt mult mai bine.„, a mai spus Marinela Chelaru.