Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-a cerut Stephan Pelger vecinei sale înainte să-și pună capăt zilelor: «A zis că nu-l ajută»

Ce i-a cerut Stephan Pelger vecinei sale înainte să-și pună capăt zilelor: «A zis că nu-l ajută»

stephan pelger

Industria modei este în doliu după ce designerul celebru Stephan Pelger a decis să-și încheie socotelile cu viața. El a fost găsit spânzurat în propria casă de către o vecină care a alertat imediat oamenii legii. Iată ce declarații a făcut aceasta despre designer și cum îl ajuta în ultima perioadă.

Ce i-a cerut Stephan Pelger vecinei sale înainte să-și pună capăt zilelor

Stephan Pelger a fost găsit fără viață în propria casă de către o vecină care s-a îngrijorat din pricină că acesta nu răspundea la telefon și nici la ușă. Cu mai puțin de 24 de ore înainte de a fi găsit fără suflare, Stephan Pelger ieșise în oraș la un restaurant, băuse o cantitate însemnată de alcool și părea că nu se află în cea mai bună stare. De altfel, cunoscuții știau că se luptă cu depresia și că afacerile nu-i mergeau așa cum spera.

Vecina lui Stephan Pelger a dezvăluit că Stephan Pelger nu păre să se confrunte cu probleme majore, deși recunoaște că îl ajuta uneori să-și procure pastilele necesare. „Eu îi mai dădeam medicamente, fiica mea e în Franța și îi dădeam lucruri mai bune. I-am dat un anumit tip de pastile, am vrut să îi dau altceva și a zis că are și că nu îl ajută.”, a dezvăluit aceasta.

Stephan Pelger se lupta încă din copilărie cu problemele emoționale

Stephan Pelger nu a ascuns niciodată faptul că se confrunta cu probleme de ordin emoțional. De altfel, el a declarat cu sinceritate că avea 10 ani atunci când a trecut pentru prima dată pragul unei clinici de psihiatrie. A urmat numeroase scheme de tratament, însă vindecarea la care a sperat a întârziat să apară. Avea zile în care se simțea bine, dar și perioade în care se străduia dimineața pentru a se ridica din pat și a efectua cele mai banale activități.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, povestea designerul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: