Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-a rămas moștenire fiicei lui Corduneanu. Elisa vrea să ducă mai departe pasiunea pentru sport

Ce i-a rămas moștenire fiicei lui Corduneanu. Elisa vrea să ducă mai departe pasiunea pentru sport

Unde va avea loc înmormântarea lui Corduneanu. Sursă foto: Ziarul de Iași

Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu își fac loc în lumina reflectoarelor, aducând în prim-plan povestea impresionantă a Elisei, o tânără de doar 12 ani pasionată de sport. Fiica fostului luptător  este un talent în devenire în lumea gimnasticii ritmice.

Elisa Corduneanu și-a făcut simțită prezența în competiții de prestigiu, inclusiv la Cupa „Irina Deleanu”, demonstrându-și abilitățile și talentul în domeniu. Fostul campion mondial la lupte libere avea trei copii cu Grațiela, soția sa. Cu toate acestea, Grațiela a avut și ea de-a lungul timpului probleme cu legea, fiind implicată în diverse incidente judiciare.

Grațiela a fost plasată sub control judiciar

Fiind văduva lui Costel Corduneanu, Grațiela a trebuit să facă față unei perioade dificile, fiind plasată sub control judiciar în urma unui dosar de cămătărie. Cu toate acestea, speranța și dorința de a-și depăși trecutul au rămas vie în sufletul său, exprimându-și intenția de a scrie o carte despre viața sa și despre sistemul judiciar românesc.

Costel Corduneanu, unul dintre cei mai valoroși luptători ai României, a avut o carieră plină de realizări și sacrificii. În ciuda provocărilor, el și-a văzut visurile împlinite, participând la două ediții ale Jocurilor Olimpice și reprezentând cu mândrie țara în competițiile internaționale.

De-a lungul timpului, figura lui Costel Corduneanu a fost asociată atât cu lumea sportului, cât și cu cea interlopă, atrăgând atenția publicului și a mass-mediei. Însă, în ciuda tuturor controverselor, el a rămas un exemplu de perseverență și determinare pentru mulți.

Elisa a moștenit pasiunea pentru sport

Astăzi, în timp ce ne aducem aminte de legenda sportului, rămânem impresionați de moștenirea atletică pe care o continuă fiica sa Elisa. În fiecare salt și fiecare piruetă, ea poartă în ea spiritul și pasiunea pentru sport transmise de tatăl său, reprezentând astfel un omagiu viu adus memoriei lui Costel Corduneanu.

Fiica lui Costel Corduneanu. Sursă foto: Cancan.ro
Fiica lui Costel Corduneanu. Sursă foto: Cancan.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: