Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-a spus Babasha solistului de la Coldplay înainte să urce pe scenă. Chris Martin, reacție neașteptată

Ce i-a spus Babasha solistului de la Coldplay înainte să urce pe scenă. Chris Martin, reacție neașteptată

În urmă cu câteva zile, trupa Coldplay a susținut un concert memorabil pe Arena Națională din București, adunând zeci de mii de fani din întreaga țară. Evenimentul a fost unul așteptat de multă vreme și s-a desfășurat cu un succes răsunător. Totuși, un moment surpriză pregătit de Chris Martin și echipa sa a generat controverse, stârnind reacții mixte din partea publicului.

Artistul Babasha, în vârstă de doar 22 de ani, a fost invitat de Chris Martin să urce pe scenă și să cânte alături de Coldplay. Deși ideea părea promițătoare, momentul nu a fost primit așa cum s-a așteptat. Mulți dintre cei prezenți au huiduit, exprimându-și dezacordul față de alegerea făcută de formație.

Dezvăluirile lui Babasha pe TikTok

Într-o sesiune live pe TikTok, Babasha a discutat deschis cu fanii săi despre experiența de pe scena Coldplay. El a mărturisit că l-a avertizat pe Chris Martin cu privire la posibilele reacții negative din partea publicului.

„Eu am încercat să-l previn pe el, adică la primul sound check i-am spus că nu știu cât de bine o să primească toată lumea treaba asta și el a zis că nu contează, că mesajul lor este altul și chiar dacă am auzit diverse chestii că ”Bă frate, lumea a reacționat așa din cauză că s-a schimbat vibe-ul”, nici măcar ăsta nu e adevărul, dar am să vă spun eu cum cred că a stat situația, pentru că toată lumea și-a dat cu părerea și mi-aș dori și eu tare mult să-mi dau și foarte curând o să auziți și versiunea mea” a spus Babasha pe Tik Tok.

Reacția publicului a fost o surpriză pentru Chris Martin, care a decis să abordeze situația în a doua seară de concert. Înainte de a urca din nou pe scenă alături de Babasha, Chris Martin a vorbit despre evenimentele din seara precedentă, încercând să clarifice și să reconcilieze situația.

Ce mesaj emoționant a transmis Chris Martin

Chris Martin a continuat să-și exprime afecțiunea pentru publicul românesc, subliniind că trupa Coldplay iubește toți oamenii în mod egal. Într-o întorsătură neașteptată, Chris Martin a invitat publicul să huiduie din nou, dar de data aceasta în mod intenționat și coordonat.

„Lucruri interesante s-au întâmplat și la început am fost șocat, am fost trist și m-am simțit vinovat gândindu-mă că făcusem ceva greșit.

Apoi m-am așezat în pat și am încercat să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru și vă iubim necondiționat. Nu e nimic ce voi ați putea face care sa ne facă pe noi nefericiți. Noi călătorim prin toată lumea, poate că nu înțelegem prin ce ați trecut și nu înțelegem cultura voastră, dar un singur lucru știm sigur. Iubim toți oamenii în mod egal.. Așadar, ieri a fost frumos pentru noi pentru că am realizat că puteți face ce vreți, iar noi tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici.

Apoi, ce s-a întâmplat este că am cântat și astăzi și ăsta este cel mai frumos public pe care l-am văzut vreodata. Dar, mi-ar plăcea să schimb un lucru, ieri oamenii au huiduit și nu a fost atât de bine. Așa că aș vrea ca astăzi, pentru 5 secunde, să huiduiți mai bine și mai tare decât ieri. Acum, încercați, haideți! Mulțumesc! Huiduitul de astăzi a fost mai bun decât cel de ieri. Sunt cele mai bune huiduieli pe care le-am primit vreodată. Dacă vreți să mai huiduiți, e ok”, a spus Chris Martin, pe scenă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: