Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-a spus interlopul Genică Boenică unei jurnaliste, pe aeroport, când l-a întrebat: „Vă e frică de pușcărie?”

Ce i-a spus interlopul Genică Boenică unei jurnaliste, pe aeroport, când l-a întrebat: „Vă e frică de pușcărie?”

Genică Boenică, un cunoscut interlop român, al cărui nume real este Ursu Romeo, a fost adus în România luni dimineață și va fi încarcerat pentru a executa sentințele.

Pe numele său există două condamnări definitive la pedepse cu închisoarea.

Dus la Penitenciarul Rahova

Infractorul a fost preluat de polițiști de pe Aeroportul Otopeni și dus la Penitenciarul Rahova. Genică Boenică a jignit, practic, o jurnalistă când aceasta l-a întrebat „Vă e frică de pușcărie?”.

Cum a răspuns interlopul? Folosind limbajul care caracterizează această tagmă. „Mi se … „, a fost replica individului, surprinsă pe camerele de televiziune, în timp ce acesta era escortat de luptătorii SIAS.

Ce acuze i se aduc lui Boenică?

De ce a primit Genică Boenică două condamnări definitive? Acesta se face vinovat de complicitate la tentativă de înșelăciune, constituire de grup infracțional organizat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și are de executat două condamnări care însumează peste 10 ani de închisoare.

A reacţionat şi ministrul Justiției, Alina Gorghiu. E a zis că aducerea în țară a lui Romeo Ursu, cunoscut sub numele Genică Boenică, este un act de normalitate într-un stat de drept.

„Începem săptămâna cu o veste bună. Un avion l-a adus, în această dimineață, din Iordania în România, pe Romeo Ursu, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.

Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare, după ce a fost condamnat definitiv la pedeapsa închisorii de 2 ani și 10 luni, în 2014, respectiv 8 ani în 2015, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi a celei de constituire a unui grup infracţional organizat.

Romeo Ursu a fost preluat de pe aeroportul Otopeni de organele de poliție și va fi transportat la penitenciarul Rahova.

Este un gest de normalitate într-un stat de drept. Nimeni nu este mai presus de lege. Ca ministră a justiţiei, voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a nu permite nimănui să se sustragă justiţiei naţionale”, a transmis Gorghiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: