Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-a spus Prințul Charles prințesei Diana, înainte de căsătorie. Cele trei cuvinte care au durut

Ce i-a spus Prințul Charles prințesei Diana, înainte de căsătorie. Cele trei cuvinte care au durut

Prințul Charles, înainte de a căsători cu prințesa Dianaa, i-a făcut o mărturisire devastatoare chiar înainte de noaptea nunții lor. Trei cuvinte i-ar fi spus acesta care ar fi dezamăgit-o pe prințesa Diana. 

Ce i-a spus prințul Charles viitoarei lui soții

Chiar înaintea nunții lor, prințul Charles i-a făcut o mărturisire viitoarei lui soții, care a dezamăgit-o foarte mult pe prințesa Diana. Trei cuvinte dureroase i-a spus prințul Charles: ”Nu te iubesc”, informează perfecte.ro.

„Unul dintre cele mai șocante lucruri pe care Diana mi le-a spus a fost că, în noaptea de dinaintea nunții, Charles i-a zis că nu o iubește. Cred că Charles nu a vrut să facă nunta plecând de la o premisă falsă. A vrut să lămurească asta cu ea și a fost devastator pentru Diana”, susține astroloaga Penny Thornton în documentarul The Diana Interview: Revenge of a Princess, care a fost lansat joi în Marea Britanie.

Imediat după nuntă, cuplul regal nu și-a vorbit: ”Stateam langa el la micul dejun, dar niciunul dintre noi nu a vorbit. Eram daramati. Ne simteam epuizati dupa tot ce se intamplase”, a declarat Diana, potrivit biografiei „Diana: Her True Story In Her Own Words”.

Prințesa Diana a vrut să renunțe la nuntă

În urma acestei dezvăluiri, Prințesa Diana a vrut să renunțe la nuntă, dar deja evenimentul era bine pregătit. Însă, în urma acestei mărturisiri, prințesa Diana și-a permis anumite lucruri care sunt condamnabile într-o căsnicie:  relații extraconjugale. Într-un celebru interviu acordat BBC în anul 1995, Prințesa Diana a recunoscut că și ea, și Prințul Charles, au avut aventuri în timpul mariajului lor.

Concret, prințul Charles a reluat o relație mai veche cu Camilla Parker-Bowles, iar Diana s-a dus în brațele  lui James Hewit, fostul instructor de călărie al Familiei Regale.

În anul 1992, prințul Charles și Diana s-au despărțit

Diana și Charles s-au despărțit în 1992. La acea vreme, premierul Marii Britanii a dat vestea în Camera Comunelor a Parlamentului britanic, în luna decembrie 1992. Iar în decembrie 1995, Palatul Buckingam a informat că Regina Elisabeta a II-a i-a sfătuit să pună punct căsniciei. În mod oficial, divorțul dintre Diana și Charles a fost finalizat la 28 august 1996. De pe urma acestuia,  prințesa a primit suma de 17 milioane de lire și o rentă de 400.000 de lire pe an. La un an după ruperea căsniciei, Prințesa Diana a avut un sfârșit tragic. A murit într-un accident tragic, încercând să se apere de paparazzi care o urmăreau fiind cu iubitul ei, Dodi Fayed.

Prințesa Diana a fost numită și Prințesa Inimilor. Asta pentru că avea o blândețe și o candoare aparte. Din mariajul cu prințul Charles, au rezultat prințul Harry și prințul William. Prințesa Diana are mai multe citate care sunt foarte apreciate:

Brațele unei mame sunt mai reconfortante decât ale nimănui.”

„Sună-mă Diana, nu prințesa Diana”,

”Efectuați un act de bunătate aleatoriu, fără așteptare de recompensă, în siguranță, în timp ce cineva ar putea face același lucru pentru voi.” 

„Toată lumea trebuie să fie apreciată. Toată lumea are potențialul de a da ceva înapoi. ” 

„Fiecare dintre noi trebuie să arătăm cât de mult ne îngrijim unii de alții și, în acest proces, avem grijă de noi înșine.” 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: