Redactia.ro
Home » Monden » Prințesa Diana îi ducea des, în “secret” la McDonald’s, pe William & Harry

Prințesa Diana îi ducea des, în “secret” la McDonald’s, pe William & Harry

Prințesa Diana prințul William și prințul Harry

Dacă este un lucru la care ne gândim că nu ar merge împreună, ar fi “regalitatea” și „fast food-ul”. Până la urmă, familia regală britanică are acces la unii dintre cei mai buni bucătari din lume – de ce ar vrea să meargă într-un astfel de loc? Patru cuvinte: jucăriile din Happy Meal.

Conform unor noi informații, prințesa Diana a avut un obicei de a-i duce regulat, în secret, pe prințul William și prințul Harry la McDonald’s. Doar pentru a putea lua acele jucării de plastic râvnite de copiii ei.

A fost obiceiul lor

Fostul bucătar regal, chef Darren McGrady i-a spus lui Marie Claire faptul că prințesa Diana îi ducea des pe băieți, la McDonald’s.

“Îmi aduc aminte că prințesa a venit într-o zi în bucătărie și a spus Anulează prânzul pentru băieți, îi duc în oraș la McDonald’s,” a spus McGrady. “Și i-am spus, O Doamne – Maiestatea Voastră, pot face asta, pot face burgeri. Și a spus Nu, jucăriile sunt cele pe care le vor ei.”

Gusturile lui William și Harry pe atunci, nu erau așa de rafinate

Dacă au gusturi culinare rafinate acum, când sunt adulți, înainte prințul William și prințul Harry erau ca oricare alt copil. “Băieții iubeau să meargă la McDonald’s, să meargă să mănânce pizza și chipsuri de cartofi – într-un fel, mâncarea americanilor”, spune McGrady. “Erau prinți, dar cu gusturi de copii.”

Aveau un ritual secret

Acum câțiva ani, fostul majordom al prințesei Diana, Paul Burrell, a dezvăluit că Diana, William și Harry aveau sâmbăta, un “ritual de noapte”.

“Cei trei mergeau să cumpere de la McDonald’s un Big Mac și cartofi, după care, veneau acasă și se uitau la Blind Date,” a declarat el în The Mirror. “Toți trei obișnuiau să se înghesuie pe un hipopotam masiv, pe care Diana il avea în living. Iubeau să vizioneze Blind Date și îi auzeam cum strigau Oh, nu îl alege pe el!”

Totuși, nu erau doar fast food și emisiuni tâmpite la televizor

Potrivit spuselor lui Burrel, Prințesa Diana s-a asigurat că băieții vor avea și amintiri concrete când vor fi mari – în forma albumelor foto. “Era ca și cum ea le oferea povestea vieții lor prin fotografii și aveau numele scris pe copertă cu litere de aur,” a spus cu ceva timp în urmă. “Când se vor căsători și vor avea proprii copii, Diana își dorea să le arate aceste fotografii – ceea ce sunt sigur că William face deja pentru George și Charlotte.”

De asemenea, Diana i-a învățat unele dintre cele mai valoroase lecții

Diana, mai mult decât oricine din familia regală, le-a oferit prințului William și prințului Harry, pe cât mai mult posibil, o mostră din viața “normală”, și i-a învățat ce înseamnă munca fizică și conectarea cu oameni diverși. Sigur, e foarte bine să știe un număr de limbi străine și cum să folosească o furculiță într-un mod adecvat dar, la final, lecțiile învățate de la mama lor vor fi mereu în amintirea prinților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini