Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-a spus prințul William lui Kate Middleton la altar în ziua nunții lor

Ce i-a spus prințul William lui Kate Middleton la altar în ziua nunții lor

printul william

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 într-o frumoasă ceremonie, care a fost urmărită de o lume întreagă.

Unul dintre aspectele ceremoniei care i-a cucerit pe fanii regali a fost schimbul tandru de cuvinte și priviri al cuplului după ce Kate a mers pe culoar în rochia ei superbă Alexander McQueen.

Prințul William și Kate Middleton au împlinit 11 ani de la căsătorie

Dar ce i-a spus William noii sale mirese în timp ce cuplul stătea la altar? În cei 11 ani de la ceremonie, niciunul dintre ei nu a confirmat ce cuvinte au fost spuse.

Cu toate acestea, cititorii pe buze care au vizionat videoclipuri au raportat că William a salutat-o ​​pe Kate spunându-i: „Arăți minunat. Ești frumoasă”, în timp ce el i-a zâmbit timid, potrivit publicației Hello Magazine.

Prințul nu s-a uitat la Kate Middleton în timp ce mergea pe culoar spre el și prințul Harry care era alături de el. Totuși, Harry s-a întors și se crede că i-a spus fratelui său mai mare: „Ea este aici acum. Ei bine, este foarte frumoasă”, conform autoarei Marcia Moody în cartea ei din 2013, Kate: A Biography.

Peste un milion de oameni au fost prezenți pe traseul procesiunii pentru a o vedea pe Kate în timp ce se îndrepta spre Westminster Abbey pentru ceremonie, care a fost susținută de arhiepiscopul de Canterbury de atunci, Preasfințitul Dr Rowan Williams.

Cuplul princiar are 3 copii

Fericitul cuplu s-a îndreptat apoi spre Palatul Buckingham unde și-au luat locurile pe balcon cu familiile lor pentru a face cu mâna mulțimii. Tot atunci, William și Kate s-au sărutat în văzul tuturor.

În anii care au trecut de la căsătorie, cuplul a crescut din ce în ce mai mult, lansând noi inițiative atât separat, cât și împreună. Ducii de Cambridge au împreună trei copii: Prințul George, în vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, și Prințul Louis, în vârstă de patru ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: